Žrtev

Ekskluzivna premiera triler serije

Nova triler serija Žrtev (The Victim) bo z ekskluzivno premiero na Pickboxu na voljo takoj po svetovni premieri na BBC-ju od torka, 9. aprila, do petka, 12. aprila. Štiri napete zgodbe te mini serije si oglejte vsak dan na Pickboxu!

KDO JE V RESNICI ŽRTEV?

Od ustvarjalca serije The Man in The High Castle, Roba Williamsa, prihaja nova serija Žrtev, ki jo spremljamo skozi oči tistih, ki sedijo na zatožni klopi. Zgodba se odvija na Škotskem, kjer imajo edinstveni pravni sistem. Rdeča nit serije je polemično vprašanje: Kdo je v resnici  „žrtev“?

Izjemno zasedbo sestavljajo odlična škotska igralka Kelly Macdonald (Trainspotting, No Country for Old Men, Boardwalk Empire), James Harkness (Rogue One: A Star Wars Story, Darkest Hour) in škotski igralec John Hannah (Four Weddings and a Funeral, Agents of S.H.I.E.L.D.).

Kelly Macdonald upodobi Anne Dean. Pred petnajstimi leti so umorili njenega devetletnega sina, zdaj je obtožena, da je na spletu odkrila novo identiteto morilca svojega sina in načrtovala njegov umor. Sta jo žalost in trpljenje spremenila v zločinko?

James Harkness igra Craiga Myersa, požrtvovalnega družinskega človeka, ki je bil žrtev zloveščega napada po tem, ko so ga na internetu identificirali kot morilca otrok. Je v resnici žrtev napačnega identificiranja ali je vendar nevarni morilec? John Hannah je Steven Grover, izkušeni detektiv, ki preiskuje napad na Craiga in poskuša odkriti, kdo na spletu ga je obtožil takih hudodelstev.

Zgodbo spremljamo od prvega dne sojenja na edinburškem sodišču skozi ves postopek in dogodke, ki so pripeljali do sojenja. Craig in Anna stojita vsak na svojem bregu, vendar je težko izbrati katerokoli stran. Zapletene uganke in skrivnostne dogodke v tej neverjetni zgodbi bomo reševali spotoma, iz epizode v epizodo.

Pridružite se Pickboxu in napeti BBC-jevi seriji, trilerju Žrtev (The Victim), vsak dan od torka do četrtka!