Zločinski um

Priljubljena kriminalistična serija

Ena najbolj gledanih in najbolj priljubljenih kriminalističnih serij današnjega časa, „Zločinski um“ (Criminal Minds), inteligentno in zanimivo proučuje zločine in psihologijo zakrknjenih zločincev. Preiskave o serijskih morilcih, pedofilih, ki otroke vzgajajo kot svoje, in še veliko bolj nenavadnih ter neverjetnih zgodb si oglejte v 13 sezonah, ki so prišle na Pickbox NOW!

DRUGAČEN PRISTOP

„Zločinski um“ predstavlja enoto FBI, Behavioral Analysis Unit (BAU), s sedežem v Quanticu v Virginiji. Scenarij je napet in prepričljiv, z zgodbo, ki v središče postavlja kazensko profiliranje in ne sam kraj zločina. Nekatere epizode temeljijo na resničnih primerih in omenjajo prave zločince, kot sta Charles Manson in Jack Razparač.

Med gledanjem te serije se boste naučili veliko o različnih zanimivih duševnih stanjih. Seznanili se boste z dejstvi iz psihologije – od duševnih motenj do skrajnih travm iz otroštva.

ZVEZDNIŠKA IGRALSKA ZASEDBA

Dejstvo, da so igralci prijatelji v resničnem življenju, se odraža v sami kakovosti igre, kemija med igralci pa je očitna. Matthew Gray Gubler (dr. Spencer Reid) in A.J. Cook (JJ) zasebno preživljata veliko časa skupaj. Poleg tega je v seriji gostovalo veliko odličnih igralcev, kot so Cameron Monaghan, James Van Der Beek, Tobin Bell, Michelle Trachtenberg in številni drugi.

Serija „Zločinski um“, odlično sprejeta pri kritikih in gledalcih, zaradi karakterizacije junakov, vzdušja, igre, režije in scenarija, je prava poslastica za ljubitelje kriminalk.

>> 13 sezon Criminal Minds glej takoj na Pickbox NOW