Fosterjevi

Zanimiva najstniška dramska serija

Od producentke Jennifer Lopez na Pickbox prihaja nagrajena ameriška najstniška drama Fosterjevi. Zgodba se vrti okrog raznolike in niti najmanj tradicionalne družine Foster, ki živi v predmestju San Diega v Kaliforniji.

RAZNOLIKA SODOBNA DRUŽINA

Na čelu družine je lezbični par, policistka Stef in njena žena, ravnateljica šole Lena. Par vzgaja enega biološkega otroka in štiri posvojence. Stef in Lena sta zaljubljeni druga v drugo, poleg tega pa veliko ljubezni izkazujeta tudi svojim petim otrokom – Brandonu, Stefinemu biološkemu sinu; latinskoameriškima dvojčkoma Jesusu in Mariani, ki sta ju posvojili, ko sta bila še majhna; posvojeni hčerki Callie, ki je nedavno prišla iz prevzgojnega doma; in njenemu mlajšemu bratu Judu. Del te raznolike družine je tudi Mike Foster, Stefin bivši mož in Brandonov oče, ki je hkrati njen policijski partner.

SERIJA ZA NAJSTNIKE IN ODRASLE

Takoj je jasno, da tu ne gre za tradicionalno družino, vendar to za Fosterjeve ne predstavlja nobene težave. Njihova družina funkcionira in užitek jih je gledati. Scenaristi so odlično prikazali, kako se definicija družine sčasoma spreminja, kritiki pa so Fosterjeve pohvalili, saj je to serija, namenjena širšemu občinstvu. Dovolj je inteligentna, da lahko v njej uživajo odrasli, in dovolj je dostopna za mlajše gledalce, izjemno zanimiva pa je za vse generacije.

Z odlično kemijo med igralci, inteligentno napisanim scenarijem in pretanjenim sodobnim razumevanjem družine bi vas Fosterjevi lahko prijetno presenetili kot serija, ki ni tipično družinska.

Fosterjeve, čudovito družinsko dramsko serijo o ljubezni, zaupanju in življenju glejte na Pickbox NOW!