Zakaj je ena najboljših komedij leta 2019

Kdo bo koga (Get Shorty)

Tretjo sezono genialne serije Kdo bo koga (Get Shorty) lahko premierno gledate na Pickbox NOW – nove epizode prihajajo vsak teden. Če ji še ne sledite, vam predstavljamo razloge, zakaj je ta serija ena najboljših komedij leta 2019.

TEMELJI NA KNJIŽNI USPEŠNICI

Get Shorty temelji na knjižni uspešnici z istim naslovom iz leta 1990, priznanega pisatelja kriminalk Elmora Leonarda, ki je napisal tudi Rum Punch, ki je režiserja Quentina Tarantina navdihnil za film Jackie Brown.

SAMO DOBRE KRITIKE

Kritiki so nori na prvi dve sezoni, v priljubljeni reviji The Hollywood Reporter pa so jo označili za „resnično privlačno in premišljeno serijo“. Na Rotten Tomatoes ima Kdo bo koga 99 odstotkov pozitivnih kritik gledalcev, kar je izjemno.

ODLIČNA IGRALSKA ZASEDBA

V glavnih vlogah spremljamo fenomenalnega irskega igralca in komika Chrisa O’Dowda (The IT Crowd) in ameriškega komika, scenarista in igralca Raya Romana (Vsi imajo radi Raymonda).

Poleg glavnega dvojca so tu še številni znani igralci, ki gostujejo v posameznih epizodah, med njimi Felicity Huffman (Razočarane gospodinje, Transamerica), Steven Weber (Wings, Once and Again) in Andrew Leeds (Kosti).

KRIMINALISTIČNA ČRNA KOMEDIJA, KI VAS BO NAVDUŠILA

Zgodba se vrti okrog Milesa (Chris O’Dowd), zločinca in morilca, ki se trudi spremeniti poklic in postati filmski producent. Pri tem mu pomaga okoreli drugorazredni filmar Rick (Ray Romano). Njune pustolovščine opisujejo kot kriminalistično črno komedijo, kar je slušati zelo mamljivo. Inteligentna, premišljena, duhovita in temna – to je ena tistih serij, ki si zaslužijo več pozornosti!

Kdo bo koga (Get Shorty) takoj glej na Pickbox NOW!