Vse njene skrivnosti

Nova avstralska serija

Objavljeno: 6. novembra 2020.

Nov avstralski dramski psihološki triler Vse njene skrivnosti (The Secrets She Keeps, 2020) na Pickbox NOW pride 9. novembra. Serija temelji na neverjetnem resničnem dogodku, ki je opisan v istoimenskem romanu avstralskega pisatelja Michaela Robothama.

ZA KAJ GRE?

Šestdelna serija Vse njene skrivnosti, ki temelji na resnični zgodbi, se odvija v Sydneyju, čeprav se je resnični dogodek zgodil v Nottinghamu. Spremljamo zgodbo o življenji Abbie Humphries, ki so jo ugrabili kot dojenčka..

Nosečnici se srečata v trgovini zunaj Sydneyja. Čisto nasprotje sta, živita povsem različno, toda nevarne skrivnosti, ki jih imata, bi lahko uničile vse, kar imata radi.

Abbie Humphries, o kateri pripoveduje zgodba, je gledala serijo ne vedoč, da scenarij temelji na njeni življenjski izkušnji.

„Starši so mi pripovedovali o tem, ko sem odraščala, vendar ne vse naenkrat. Malo po malo sta mi povedala zgodbo o tem, kako so me ugrabili kot dojenčka,“ je rekla Abby. Čeprav je bilo gledanje te serije čustveno za vso njeno družino, vseeno ni bilo strašljivo. „Iskreno, mislim, da je to kul,“ je zaključila Abby.

V glavnih vlogah nastopata odlični igralki – Laura Carmichael (Downton Abbey) in Jessica De Gouw (Krona) kot Agatha Fyfle in Meghan O’Shaughnessy.

Psihološki triler Vse njene skrivnosti glejte od 9. novembra na Pickbox NOW!