Vse, kar vemo o tretji sezoni

Napeta kanadska serija 'Mary ubija ljudi'

Napeta kanadska serija ‘Mary ubija ljudi’ (Mary Kills People) vstopa v tretjo in zadnjo sezono, ki bo premierno na voljo v maju enkrat tedensko na Pickboxu. V zadnjem poglavju nas čaka šest epizod in konfliktna izbira med življenjem in smrtjo.

Po osupljivem finalu druge sezone, v katerem je usoda detektiva Bena Wesleyja (Jay Ryan) visela na nitki, se dr. Mary Harris (Caroline Dhavernas) in njen partner dr. Desmond “Des” Bennett (Richard Short) vračata, da bi rešila zaplete, nastale v njunem novoustanovljenem hospicu.

V NOVI SEZONI SE PRIDRUŽITA ODLIČNI IGRALKI

V tretji sezoni se pridružita novi igralki. Kanadčanka Elizabeth Saunders (Alias, GraceIt) bo igrala medicinsko sestro, ki bo Mary zapletla življenje, Rachael Ancheril (Rookie BlueWynonna Earp) pa bo upodobila pacientko z izrazito željo po življenju pred neizbežno smrtjo.

KAJ LAHKO PRIČAKUJEMO?

Izvirna kriminalna serija v tretji sezoni prinaša odgovore na nerešena vprašanja iz napete druge sezone, čaka pa nas tudi vznemirljiv, osupljiv in čustven finale.

Dr. Mary Harris se mora povsem drugače soočiti z lastnimi odločitvami, osebno etiko in demoni. Hospic je odprt, vendar njegova krinka legitimnega doma komajda drži vodo. Idilična predstava, ki sta jo imela Mary in Des, se razblinja. Zdi se nemogoče, da bi še naprej skrivaj opravljala svoje delo. Maryjina družina in delo sta znova v nevarnosti. Spozna, da mora na prvo mesto postaviti življenje, pa naj je še tako zapleteno.

Tretjo sezono napete kriminalne serije ‘Mary ubija ljudi’ (Mary Kills People) spremljajte iz tedna v teden na Pickboxu!