VROČI JANUAR S PETIMI EKSKLUZIVNIMI PREMIERAMI, TAKOJ PO PREDVAJANJU V AMERIKI

Zadnji sezoni Nashvilla in Škandala, tretja sezona priljubljene francosko-britanske uspešnice Predor, finale sezone Deset dni ter finale prvega dela pete sezone Vikingov so novosti v spletni videoteki Pickbox.

Gledalci Pickboxa bodo imeli letošnjega januarja priložnost spremljati pet premier, ki jih bomo predvajali le nekaj ur po premieri v Ameriki oziroma Veliki Britaniji. Gre za izjemno dobro gledane uspešnice z veliko oboževalci zaradi vrhunskih scenarijev in kakovostne igralske zasedbe.

 

Nashville

IMDb ocena: 7,7

Rotten Tomatoes: 92 %

Skupno število epizod: 124

Poudarjena imena: Hayden Panettiere, Charles Esten, Clare Bowen, Jeffrey Nordling

Priljubljena ameriška kantri drama je glasbeni spektakel, v katerem so se zbrala zanimiva igralska imena. O njeni priljubljenosti govori tudi dejstvo, da so jo oboževalci, tako imenovani “Nashiesi”, rešili pred odpovedjo, ko so organizirali kampanjo na Twitterju in prek e-pisem. Oboževalcem je uspelo, Nashville pa začne 5. januarja z zadnjo, šesto sezono. Šesta sezona prinaša dva nova lika in vrnitev petih starih obrazov. Za tiste, ki so jim všeč preverjene serijske uspešnice je dobra novica, da ima Pickbox v svoji ponudbi kompletne epizode vseh sezon Nashvilla.

 

Škandal

IMDb ocena: 7,8

Rotten Tomatoes: 94 %

Skupno število epizod: 124

Poudarjena imena: Kerry Washington, Scott Foley, Darby Stanchfield, Joshua Malina

Ena najboljših političnih dram in še ena v vrsti uspešnic Shonde Rhimes se bliža koncu. Na Pickboxu so dostopne vse epizode predhodnih sezon, od 22. januarja naprej pa bodo ekskluzivno v regiji in le nekaj ur po predvajanju v Ameriki na voljo tudi najnovejše epizode. Sedma sezona se bo osredotočala na Olivio Pope kot šefinjo pisarne predsednice ZDA. Znova velja omeniti, da Olivijin lik deloma temelji na Judy Smith, krizni menedžerki v administraciji Georgea Busha starejšega. Smithova je pogosto predstavljena kot najboljša oseba za medije, ki je 20 let popravljala vrsto nemogočih situacij in uničenih ugledov znanih politikov.

 

Predor

IMDb ocena: 7,8

Rotten Tomatoes: 83 %

Skupno število epizod: 24

Poudarjena imena: Clémence Poésy, Stephen Dillane, James Frain, Jack Lowden, Joseph Mawle

Predor je britansko-francoska različica dansko-švedske serije Most. To je kriminalistična drama, polna adrenalina in zapletenih osebnosti. Britanski inšpektor in francoska poveljnica morata sodelovati pri reševanju primera, ki se pripeti na britansko-francoski meji v Evrotunelu. Vsaka sezona je posvečena enemu zločinu, kar zagotavlja zanimivo zgodbo, ki se razvija. Že zdaj sta dostopni dve sezoni te kriminalistične uspešnice, vsak petek v januarju pa bodo nove epizode tretje sezone na voljo hkrati z britansko premiero.

 

Vikingi

IMDb ocena: 8,6

Rotten Tomatoes: 93 %

Skupno število epizod: 69

Poudarjena imena: Travis Fimmel, Katheryn Winnick, Gustaf Skarsgard

Te zgodovinske drame ni treba posebej predstavljati, kajne? Navdihnile so jo sage o Ragnarju Lothbroku, peta sezona pa je sprožila pravo norijo in je podrla vse rekorde gledanosti ter s tem dokazala, da Vikingi obstajajo tudi po Ragnarju. Peta sezona se dogaja kar na treh celinah in se ukvarja s številnimi tabu temami v določenih krogih (na primer s pogani), spremljate pa jo lahko vsak četrtek. Poleg premiernega predvajanja pete sezone so na Pickboxu dostopne tudi vse druge epizode. Še manjše opozorilo: 25. januarja bomo predvajali 10. epizodo nove sezone, nato pa gredo Vikingi na odmor.

 

Deset dni

IMDb ocena: 6

Rotten Tomatoes: 78 %

Skupno število epizod 10

Poudarjena imena: Kyra Sedgwick, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Erika Christensen

Ameriška drama Deset dni se ukvarja z življenjem televizijske producentke, ki včasih rada popiva in se občasno drogira, da ostane budna in lahko pravočasno dokonča scenarije, da se produkcija ne zavleče. Nekoč njena mlada hčerka izgine sredi noči, kar sproži še dodaten kaos v njenem življenju. Kyra odlično odigra vlogo zaskrbljene mame in uteleša scenarij, zaradi katerih staršem zaledeni kri v žilah. Finale sezone v dveh delih pričakujemo 7. januarja.

Talenti v belem, Wallander in Novopečenih dedek so prav tako novosti, ki jih ponuja Pickbox. Celotno ponudbo televizijskih serij pa preverite na http://www.pickbox.si/.