Vroče iz ZDA! Vrača se vaša priljubljena kraljica!

Premierno v regiji – četrto sezono Kraljeve družine bomo predvajali na Pickboxu le nekaj ur po ameriški premieri.

Razuzdana ameriška žajfnica – dramska serija Kraljeva družina sloni na romanu Falling for Hamlet pisateljice Michelle Ray, opisuje pa fiktivno britansko kraljevo družino v sodobnem Londonu. Člani družine imajo vse, živijo v izobilju, toda njihovi nazivi prinašajo odgovornost in javno življenje brez zasebnosti.

„Zelo zabavno je igrati kraljico Heleno, ki je manipulativna, glamurozna in vprašljive morale. Še vedno ni povsem jasno, ali je bolj heroina ali pa kljub vsemu zlobna. Je kontroverzna kraljica, ki ima rada svoje otroke, vendar pa jih želi imeti pod nadzorom“, pravi zvezdnica serije, Elizabeth Hurley, katere 15-letni sin Damien je dobilo gostujočo vlogo razvajenega princa Hansla von Liechtensteina.

„Vsekakor se lahko povežem z dejstvom, kako zelo je kraljica Helena zaščitniška do svojih otrok. Prepričana sem, da tako čuti vsaka mama. Proučevala sem pravo kraljico in njeno vedenje, ko opravlja svoje javne obveznosti. Ko izbiram kostume, si skušam predstavljati, kako bi se v tem trenutku oblekla princesa Diana“, pravi 52-letna igralka, ki jo obsipavajo  s pohvalami za njen odličen videz, saj je po drugi strani namreč v številnih prizorih precej gola. Pravi tudi, da je navdih za lik kraljice Helene našla v kombinaciji Joan Collins iz Dinastije in Krutele de Ville iz 101 Dalmatinca.

Kar lahko z zagotovostjo trdimo, je, da v četrti sezoni – enako velja pravzaprav tudi za predhodne tri – ne bo manjkalo intrig, škandalov, seksa, afer, razvratnih zabav in številnih skrivnosti, ki jih skrivajo med stenami britanskega dvora.

Serija je pred kratkim doživela tudi svoj lastni škandal „v zakulisju“, ko so režiserja in scenarista Marka Scwahna odpustili zaradi obtožb o spolnem nadlegovanju svojih kolegic, medtem ko je delal pri seriji „One Tree Hill“. Ekipa Kraljeve družine se je prav tako uprla  Schwahnu in ga obtožila za „ponavljajoče neželeno spolno nadlegovanje ženskih članic ekipe na snemanju.“

Nove epizode četrte sezone Kraljeve družine spremljajte premierno in ekskluzivno v regiji vsak ponedeljek na Pickbox.tv!