Večna milost d.o.o.

Nova neo-noir serija

Neo-noir, žanr kriminalističnih filmov in serij s temnim zapletom

Večna milost d.o.o. (Perpetual Grace, LTD),  neo-noir triler z oskarjevcem Benom Kingsleyjem (Gandhi, Lucky Number Slevin, Iron Man 3) v glavni vlogi, je nova serija na Pickbox NOW, ki je nočete zamuditi. Kritiki jo opisujejo kot „edinstveno, nenavadno, z izjemno igralsko zasedbo pod vodstvom Bena Kingsleya.“

Serijo v desetih delih odlikujejo odlične scene in zanimivi zapleti, na Pickbox NOW pa prihaja 3. aprila.

SLAVNA IGRALSKA ZASEDBA

Ob nagrajenem igralcu Benu Kingsleyju slavno igralsko zasedbo nove neo-noir triler serije sestavljajo Jimmi Simpson (It’s Always Sunny in Philadelphia, House of Cards,  Westworld), Luis Guzmán (How to Make It in America, Narcos), Damon Herriman (Mindhunter), Chris Conrad (Patriot) in  Jacki Weaver (Silver Linings Playbook).

VSEBINA

Serija se odvija v Novi Mehiki, kjer spremljamo Jamesa (Jimmi Simpson), ki spozna čarodeja Paula (Damon Herriman), sina pastorja Byrona (Ben Kinglsey). Paul ni v dobrem odnosu z očetom predvsem zato, ker njegov oče, pastor, prezira čarovništvo. Zato Paul skuje peklenski načrt in nagovori Jamesa, da očetu ukradejo denar, ki ga skriva v svojem podjetju, imenovanem Lady of Perpetual Grace, d.o.o.  Vendar pa je pastor veliko bolj nevaren, kot je pričakoval James. Razvije se spletkarska igra, ki jo zapletejo tudi drugi čudni in zanimivi liki.

REŠI SVET S KAVČA

Da bi v tej nepričakovani situaciji prispevali k skupnosti, je Pickbox NOW omogočil brezplačno uporabo storitve v regiji. Vse serije, filmi in dokumentarne oddaje bodo dostopne neomejeno.

Zato si oglej novo neo-noir serijo Perpetual Grace, LTD na Pickbox NOW in reši svet s kavča!

Pickbox NOW je brezplačen na spletu, naših mobilnih aplikacijah ter na televizorjih Android, dokler se situacija ne umiri. Storitev je trenutno brezplačna tudi na Telemachu.