Vabilo na Pickbox NOW Maraton

Trije dnevi, tri serije, tri sezone

Pickbox NOW začenja izziv v maratonskem gledanju serij! Zdaj je idealen čas za Pickbox NOW Maraton – bodite superjunaki, glejte serije, ki vas bodo navdušile, in rešite svet s kavča.

Trije dnevi, tri serije, tri sezone

Izziv Pickbox NOW Maraton se začne v petek 17. aprila in bo trajal do nedelje 19. aprila. Njegov potek bomo spremljali na uradnem Facebookovem profilu, kjer je že objava z vabilom na ogled odličnih serij vrhunske britanske in ameriške produkcije z zvezdniško zasedbo:

Petak, 17. 4. – 1. dan: Agatha Christie – Beli konj (Agatha Christie – The Pale Horse) (2020)

Prvi izziv Pickbox NOW je nova BBC-jeva serija in najnovejša priredba romana priljubljene pisateljice Agathe Christie. Za začetek je na vrsti lažja naloga. Gre za mini serijo s tremi epizodami. V glavnih vlogah igrata Rufus Sewell (The Man In the High Castle) in Kaya Scoledario (Skins). 

Zgodba se vrti okrog Marka Easterbrooka (Rufus Sewell), moškega, čigar ime se znajde na skrivnostnem seznamu v čevlju mrtve ženske. Preiskovati začne, kako in zakaj se je njegovo ime znašlo na seznamu. Preiskava ga pripelje do Belega konja, hiše treh čarovnic. So za umore krive čarovnice ali obstaja logično pojasnilo?

Sobota, 18. 4. – 2. dan: Kdo bo koga (Get Shorty) (2017 – )

Drugi dan izziva gledamo črno komedijo Kdo bo koga. Prvi dve sezoni imata po deset epizod, tretja pa sedem. Izberite sezono, ki jo boste pogledali v enem dnevu, če pa še niste na tekočem s tem črnim humorjem, začnite od začetka.

Zanimiva serija s Chrisom O’Dowdom in Rayem Romanom v glavnih vlogah je zgodba o plačanem morilcu iz Nevade, ki poskuša postati filmski producent v Hollywoodu. Zločinsko preteklost bi rad pustil za sabo in se ponovno zbližal z družino. Spozna Ricka, propadlega producenta nizkoproračunskih filmov, ki nejevoljno postane Milesov partner.

Nedelja, 19. 4. – 3. dan:  Večna milost d. o. o. (Perpetual Grace, LTD) (2019 – )

Novi neo-noir triler z Benom Kingsleyjem v glavni vlogi je serija, ki jo gledamo zadnji dan izziva. Sezona ima skupaj deset epizod in pravi užitek je za vse, ki radi bingajo kriminalistične drame s komičnimi elementi. Kritiki to serijo primerjajo z deli bratov Coen, pogosto izpostavljajo tudi njeno vizualno estetiko, ki nedvomno spominja na noir kinematografijo iz 40-ih in 50-ih.

Paul (Damon Herriman) je čarovnik in sin pastorja Byrona (Ben Kinglsey), ki je z očetom v zelo slabih odnosih,  posebej zato, ker pastor prezira magijo. Ko Paul spozna Jamesa, skupaj skujeta peklenski načrt, kako bosta okradla pastorja Byrona, ki se valja v denarju. Denar je skrit v podjetju Lady of Perpetual Grace, d.o.o., verniki pa zvesto vplačujejo vse več. Toda pastor je veliko nevarnejši, kot bi pričakovali.

Ste pripravljeni? Naj se Pickbox NOW Maraton začne!