Dobrodošli v Pickbox NOW!

Splošni pogoji uporabe in pogoji prodaje (v nadaljevanju pogoji uporabe) določajo
pogoje in pravila uporabe spletne strani pickboxnow.com s strani končnih uporabnikov.

„Pickbox NOW“ je plačljiva streaming storitev, ki svojim uporabnikom na domeni pickboxnow.com omogoča gledanje TV-serij, filmov in risank(v nadaljevanju „serije in filmi“).

Pojem „streaming“ označuje prenos video vsebin preko spleta z določene domene v realnem času.

„Storitev PickboxNOW “ je storitev, ki jo omogoča Pickbox d.o o. za namen gledanja serij in filmov, vključno z vsemi značilnostmi in funkcionalnostjo spletne strani in uporabniškega vmesnika kot tudi vsebino in programsko opremo, povezano z našo storitvijo. Storitev vključuje spletni dostop do serij in filmov ter opravljanje finančnih transakcij.

Prenos filmov na Pickbox NOW poteka preko spleta do računalnika, pametnega TV sprejemnika, tablice ali pametnega telefona (v nadaljevanju „naprave“).

Pravica do uporabe spletne strani je osebna pravica končnega uporabnika. Uporabnik svoje pravice ne sme prenesti na druge fizične in pravne osebe. Uporabnik ni pooblaščen za registracijo drugih fizičnih in pravnih oseb.

PICKBOX d.o.o. ni odgovoren za nepooblaščeno in neresnično registracijo, ki jo uporabnik opravi v imenu druge fizične ali pravne osebe.

Končni uporabnik je osebno odgovoren za zaščito gesel na mestih, kjer se uporabljajo.

Sprejetje pogojev uporabe

Z uporabo spletne strani pickboxnow.com končni uporabniki sprejemajo pogoje uporabe.

S sprejetjem pogojev uporabe končni uporabniki potrjujejo, da so prebrali in razumeli splošne pogoje, pravila o varovanju zasebnosti (v nadaljevanju), pravilnik o piškotkih (v nadaljevanju), s katerimi se določa uporaba Pickbox NOW.

ČE SE S TU NAVEDENIMI POGOJI UPORABE NE STRINJATE, VAS PROSIMO, DA NE UPORABLJATE TE SPLETNE STRANI.

Sprememba pogojev uporabe:

PICKBOX d.o.o. za storitve si pridržuje pravico v kateremkoli trenutku, brez vnaprejšnjega obvestila, če meni, da je to potrebno, da izbriše ali spremeni kateregakoli od tu navedenih pogojev uporabe ali izjavo o varovanju zaupnih podatkov. Po objavi spremembe pogojev uporabe in izjave o varovanju zaupnih podatkov na spletu velja, da za nadaljevanje uporabe spletne strani uporabnik sprejme spremembe.

PICKBOX d.o.o. za storitve si pridržuje pravico kadarkoli spremeniti ali izbrisati katerikoli del storitve, vključno z vsebino, časom dostopa do vsebine, opremo, potrebno za dostop in uporabo spletne strani.

PICKBOX d.o.o. za storitve lahko za storitev preneha pošiljati katerikoli del informacij ali katerokoli vrsto informacij.

Zasebnost

Za osebne podatke velja naša politika o varovanju zasebnosti, katere pogoji so navedeni v nadaljevanju. Končni uporabnik naj, prosimo, preveri našo politiko o varstvu zasebnosti, da bi razumel našo prakso in dodatne podrobnosti o naši tržni komunikaciji.

Določila komunikacije

Z uporabo storitve Pickbox NOW se strinjate, da boste prejemali elektronska obvestila Pickbox NOW, povezana z vašim računom.

Elektronska pošta vključuje: pošiljanje e-pošte na e-naslov, ki ste ga vpisali pri registraciji, prejemanje obvestil o vašem računu (npr. avtorizacije plačil, spremembe gesla ali načina plačila, potrditveno e-sporočilo in druge informacije, povezane s transakcijami), prejemanje e-novic o novih funkcionalnostih in vsebinah Pickbox NOW, posebne ponudbe, promocijska obvestila in ankete za uporabnike, poslane po e-pošti ali na druge načine.

Kopijo elektronske komunikacije shranite v tiskani obliki ali kot elektronski izvod.

Če ne želite več sodelovati v določeni netransakcijski komunikaciji, se preprosto odjavite od prejemanja obvestil preko povezave v e-novici. V kateremkoli trenutku lahko na info@pickbox.tv pošljete zahtevo za odjavo s seznama prejemnikov e-novic.

Članstvo, preizkusno obdobje, plačilo in reklamacije

AKTIVNO ČLANSTVO

Za uporabo storitev Pickbox NOW je predpogoj, da ima uporabnik dostop do spleta.
Za aktiviranje članstva mora uporabnik plačati izbrano storitev za dostop do Pickbox NOW, s čemer dobi dostop do serij in filmov na Pickbox NOW.

Pravico do uporabe Pickbox NOW je mogoče aktivirati tudi z registracijo in vpisom podatkov o plačilu za preizkusno obdobje.
Aktivno članstvo se podaljša z doplačilom in preneha po poteku plačanega obdobja ali z ukinitvijo uporabniškega računa.

VRSTE ČLANSTEV

Pickbox d.o.o. nudi različne vrste članstev. Vrsta članstva je odvisna od načina nakupa (enkratni ali obnavljajoči se) in od dolžine trajanja aktivacije. Enkratni nakup je nakup, s katerim naročnik dobi priložnost koriščenja storitve za vnaprej izbrano obdobje in traja do izteka paketa. Po izteku enkratnega nakupa se storitev ne podaljšuje avtomatsko, temveč jo uporabnik na svojo željo ponovno aktivira.

Obnavljajoči se nakup je naročnina na storitev Pickbox NOW, ki jo lahko uporabnik aktivira s kreditno kartico ali PayPalom in se avtomatsko podaljšuje vsak mesec z možnostjo odpovedi storitve v kateremkoli trenutku. Če naročnik želi odpovedati naročnino, jo je treba odpovedati na ustreznem mestu. Z odpovedjo storitve uporabnik Pickbox NOW odpoveduje storitev Pickbox NOW, na katero se je naročil, vendar ostaja aktivna do poteka storitve. Prav tako Pickbox d.o.o. že vplačani znesek za obnavljajoči se nakup ni dolžen vrniti po odpovedi storitve, se pravi za mesec, v katerem je storitev odpovedana, saj je aktivna do izteka paketa.

Članstvo je plačljivo razen v primeru koriščenja preizkusnega obdobja.

Posebne podrobnosti o vaši vrsti članstva na Pickbox NOW najdete na naši spletni strani v določilih.

Nekatere oblike promocijskih članstev in obdobij lahko nudijo tretje strani v skladu s pravili o njihovih izdelkih in storitvah. Pickbox d.o.o ni odgovoren za izdelke in storitve, ki jih nudijo tretje strani.

Pridržujemo si pravico do spremembe, prekinitve ali korekcije vrste članstev, ki jih nudimo.

Preizkusno obdobje

Pickbox d.o.o. si pridržuje pravico, da začasno novim uporabnikom in nekaterim starim uporabnikom omogoči časovno omejeno in brezplačno uporabo Pickbox NOW v obliki preizkusnega obdobja.

Pickbox NOW si pridržuje pravico do odločitve o trajanju preizkusnega obdobja.

Obvestila, da je vašega preizkusnega obdobja konec, ne boste dobili.

Akcijska prodaja

Podjetje PICKBOX d.o.o. lahko periodično pripravi akcijsko prodajo določenih storitev.

Vsi pogoji uporabe v posebnih in akcijskih ponudbah, ki se razlikujejo od splošnih pogojev uporabe, bodo končnemu uporabniku dani v vpogled med registracijo ali na druge načine komunikacije, ki so mu dostopni.

Akcijske storitve so lahko dostopne vsem kupcem pod enakimi pogoji ali so lahko dostopne določenim kupcem točno specificirane skupine.

Pogoji akcijske prodaje bodo podrobno predstavljeni, posebej trajanje akcijske prodaje, omejitev količine, višina popusta in podobno.

Po izteku roka akcijske prodaje podjetje PICKBOX d.o.o. za storitve ne bo sprejemalo novih naročil pod pogoji, ki se nanašajo na zaključeno akcijsko prodajo.

Cene

Cene so v hrvaških kunah (HRK), po katerih se obračunavajo in zaračunavajo storitve. Cene so prikazane v konvertibilnih markah (KM) za Bosno in Hercegovino, makedonskih denarih (MKD) za Republiko Makedonijo, v srbskih dinarjih (RSD) za Republiko Srbijo, v evrih (EUR) za Slovenijo in Črno goro.

Cene so maloprodajne, z DDV-jem in končne za kupce. Veljajo za vse načine plačila v trenutku nakupa. Za kupce ni nobenih stroškov, katerekoli vrste, ki bi dodatno bremenili oglaševano veljavno ceno.

Cena storitve je določena za vsako storitev posebej. Postopek vpisovanja cene na stran za vsako storitev je nadziran na več ravneh, vendar vseeno obstaja možnost napake zaradi človeškega dejavnika.

Taki primeri so izjema in zanje se PICKBOX d.o.o. vnaprej opravičuje svojim kupcem, saj jih bo moral obvestiti o nastalem položaju, napačni ceni za določeni produkt in o nezmožnosti izpolnitve konkretnega naročila kupca.

Konverzija

Konverzija cen iz hrvaških kun v konvertibilne marke, srbske dinarje in evre se izvaja dnevno po srednjem tečaju Zagrebačke banke d.d. Unicredit Group. Konverzija cen v makedonske denare se izvaja dnevno, glede na spremembo, po tečajni listi, ki jo objavlja Bloomberg.

Podjetje PICKBOX d.o.o. za storitve ni odgovorno za razlike v cenah za storitve, ki nastanejo zaradi razlik med tečajno listo, ki jo uporablja matična banka izdajateljica uporabnikove kartice, in med tečajno listo, ki jo uporablja podjetje PICKBOX d.o.o. za storitve. Pri tem lahko pride do minimalne spremembe zneska, ki ga matična banka izdajateljica uporabnikove kartice dejansko zaračuna z uporabnikove kartice.

Med nakupom lahko cena odstopa od oglaševane cene zaradi konverzije ali dodatnih nadomestil, ki jih ponudniki plačilnih sistemov zaračunajo za transakcije, opravljene preko njih. Pickbox  NOW za to ni odgovoren in ne more predvideti dodatnih stroškov. Pred samim plačilom bodo ponudniki plačilnih sistemov prikazali znesek plačila in uporabnik lahko vedno odstopi od nakupa ter se odloči plačati po drugi poti.

Načini plačila

1. Plačilo s kreditnimi karticami – naročnina in enkratni nakup: American Express, Diners, Visa, MasterCard, Maestro, Discover.

Za plačevanje v naši spletni trgovini uporabljate CorvusPay – napredni sistem za varno uporabo kreditnih kartic preko spleta.

CorvusPay zagotavlja popolno tajnost vaših podatkov o kartici od trenutka, ko jih vpišete v obrazec za plačilo CorvusPay. Podatki o plačilu se šifrirano posredujejo od vašega spletnega brskalnika do banke, ki je izdala vašo kartico. Naša trgovina nikoli nima dostopa do celotnih podatkov o vaši plačilni kartici. Podatki so nedostopni celo zaposlenim v sistemu CorvusPay. Izolirano jedro samostojno prenaša podatke, upravlja z njimi in poskrbi za njihovo popolno varnost.

Obrazec za vpis podatkov o plačilu je zavarovan z najzanesljivejšim kriptografskim protokolom SSL za varno komunikacijo. Vsi shranjeni podatki so dodatno zaščiteni s šifriranjem, uporabo kriptografske naprave, certificirane po standardu FIPS 140-2 Level 3. CorvusPay izpolnjuje vse zahteve, povezane z varnostjo spletnega plačevanja, predpisane s strani vodilnih plačilnih kartic, oziroma posluje v skladu z normo PCI DSS Level 1, ki predstavlja najvišji varnostni standard pri prometu s plačilnimi karticami. Pri plačilu s karticami, uvrščenimi v 3-D Secure program, vaša banka poleg veljavnosti kartice dodatno preverja vašo identiteto s pomočjo generatorja gesel ali gesla.

Corvus Info vse zbrane informacije šteje za bančno skrivnost in z njimi ravna v skladu s tem. Informacije se uporabljajo izključno za izbrane namene. Vaši zaupni podatki so povsem varni, njihova zaščita pa je zagotovljena z najsodobnejšimi zaščitnimi mehanizmi. Zbirajo se samo podatki, nujni za opravljanje posla, skladno s predpisanimi zahtevnimi postopki za spletno plačevanje.

Varnostne kontrole in plačilni postopki, opravljeni na naši infrastrukturi, zagotavljajo trenutno zanesljivost sistema CorvusPay. Poleg tega z ohranjanjem strogega nadzora dostopa, rednim spremljanjem varnosti in temeljitim preverjanjem v okviru preprečevanja ranljivosti omrežja ter s planskim izvajanjem uredb o informacijski varnosti, trajno ohranjajo in povečujejo stopnjo varnosti sistema z zaščito podatkov o vaših karticah.

2. PayPal

Po splošnih pravilih poslovanja PayPala. (https://www.paypal.com/hr/webapps/mpp/ua/useragreement-full)

3. Plačilo po predračunu

Dostopno je samo za uporabnike na območju Hrvaške. Na svoj e-naslov boste dobili neobvezujočo ponudbo z vsemi podatki, potrebnimi za plačilo, vključno s številko računa, na katerega nakažete vrednost naročila. Plačilo lahko opravite preko elektronske banke, v banki, na pošti, v Fini ali podobno. Po prejetju in evidentiranju plačila vam bomo omogočili uporabo naročene storitve.

OPOMBA: pri plačilih po predračunu je dostop do storitve omogočen po knjiženju plačila. Čas, potreben za knjiženje, je odvisen od pogojev poslovanja uporabnikove banke in banke podjetja Pickbox d.o.o.

POMEMBNO! Pri plačilu je izjemno pomembno točno vpisati referenco, saj ta podatek zagotavlja pravočasno evidenco vplačila in omogoča uporabo storitve. Pri napačnem vpisu reference podjetje PICKBOX d.o.o. ni odgovorno za nepravočasno aktivacijo storitve kupcu. V primeru kakršnihkoli težav, prosimo, pišite na naš e-naslov: info@pickbox.tv.

Izdaja računa

Po evidentiranju vplačila bo izdan račun za ustrezno plačano storitev. Račun bo dostopen/poslan kupcu preko spletne trgovine/e-pošte. Izdaja računa v papirni obliki je mogoča ob pisni zahtevi kupca.

Kupec mora v sporočilu navesti svoj e-naslov, s katerim se je registriral, da bi lahko identificirali uporabniški račun. Uporabnik lahko vprašanja in komentarje pošlje pisno, po pošti ali preko e-pošte. Pickbox NOW bo pisni odgovor poslal po pošti ali e-pošti v zakonsko določenem roku, ki se začne šteti od dneva prejema vprašanja ali reklamacije.

Odgovornost za stvarne napake

Pickbox d.o.o. odgovarja za stvarne napake v skladu z predpisi, posebej iz “Zakona o obveznim odnosima Republike Hrvatske”.

Če imate kakršnokoli vprašanje ali potrebujete kakršnokoli pojasnilo, nas, prosimo, kontaktirajte preko e-naslova: info@pickbox.tv.

Storitev Pickbox NOW

Uporabnik storitev Pickbox NOW lahko postanete, če ste starejši od 18 let ali ste polnoletni v svoji pokrajini, na ozemlju ali v državi. Osebe, mlajše od 18 let, ali mladoletne osebe lahko uporabljajo storitve izključno v prisotnosti staršev ali skrbnika, preko računa te osebe, in zanje veljajo ti pogoji uporabe.

Storitev Pickbox NOW, kot tudi vse vsebine, ki si jih je mogoče ogledati preko naše storitve, so namenjene izključno za lastno in nekomercialno uporabo. V času trajanja članstva v Pickbox NOW vam dajemo omejeno, neekskluzivno, neprenosljivo dovoljenje dostopa do storitve Pickbox NOW in gledanja serij in filmov preko naše storitve, ki omogoča gledanje v realnem času (izključna baza za predvajanje videov v ta namen). Razen predhodno omenjenega dovoljenja se niti ena pravica, kot ne pravica do lastništva ali avtorska pravica, ne prenese na vas.

Serije in filme lahko gledate preko storitve Pickbox  NOW v državah, kjer nudimo svoje storitve in posedujemo avtorske pravice za te serije in filme. Pickbox NOW bo s pomočjo tehnologije potrdil vašo geografsko lokacijo.
V okviru enega uporabniškega paketa se lahko prijavite na več napravah in hkrati gledate 2 ali 3 (odvisno od kupljenega paketa) vsebine iz ponudbe.
Število naprav, dostopnih za uporabo in hkratno predvajanje video vsebin, se lahko občasno spremeni po naši odločitvi in brez predhodnega obvestila.

Storitev Pickbox NOW nenehno posodabljamo, kar vključuje tudi spremembo vsebine ponudbe filmov in serij. Ves čas testiramo različne oblike svoje storitve, vključno svojo spletno stran, uporabniške vmesnike, ravni storitve, načrte, promocijske vsebine, dostopnost serij in filmov, dobavo in cene. Pridržujemo si pravico, da vas brez vnaprejšnjega obvestila vključimo ali izključimo v navedene teste.

Pridržujemo si pravico, da brez vnaprejšnjega obvestila in po lastni odločitvi občasno spremenimo način nudenja svojih storitev z namenom njihovega izboljšanja.

Strinjate se, da boste storitev Pickbox NOW, vključno z vsemi značilnostmi in funkcionalnostjo, povezano z njo, uporabljali v skladu z vsemi veljavnimi zakoni, pravili in predpisi, kar vključuje omejitev javnega predvajanja ali druge omejitve uporabe storitev in vsebin.

Strinjate se, da ne boste arhivirali, prenašali (razen preko predpomnilnika, nujnega za osebno uporabo), razmnoževali, distribuirali, spreminjali, prikazovali, izvajali, objavljali, licencirali, ustvarjali iz njih izvedena dela, ponujali v prodajo ali uporabo (razen če vas za to izrecno ne pooblaščajo ti pogoji uporabe) vsebin in informacij iz storitve Pickbox NOW ali preko nje brez izrecnega pisnega dovoljenja Pickbox NOW ali njegovih pooblaščencev.

Strinjate se, da ne boste zaobšli, odstranili, spremenili, dezaktivirali, degradirali ali ovirali katerokoli od zaščit vsebin na servisu Pickbox NOW; ne boste uporabili robota, spiderja, scraperja ali drugih avtomatskih sredstev za dostop do storitve Pickbox NOW; ne boste dekompilirali, uporabljali obratni inženiring ali razstavljali katerikoli softver ali druge produkte ali postopke, dostopne preko servisa Pickbox NOW, vstavljali kakršnokoli šifro ali produkt ali manipulirali z vsebino storitve Pickbox NOW na katerikoli način, ne boste rudarili podatkov, zbirali podatkov ali uporabili metod odstranjevanja.

Strinjate se, da ne boste nalagali, nameščali, pošiljali preko e-pošte ali kako drugače pošiljali ali prenašali katerikoli material, namenjen brisanju, uničevanju ali omejevanju funkcionalnosti kateregakoli računalniškega softverja, hardverja ali telekomunikacijske opreme, povezane s storitvijo Pickbox NOW, vključno z računalniškimi virusi ali katerokoli računalniško kodo, datoteko ali programi.

Dostopnost do ogleda serij in filmov se spreminja. Serije in filmi bodo odstranjeni iz ponudbe, v kolikor podjetje Pickbox NOW nima več pravic za predvajanje določene vsebine oziroma po poteku tako imenovane licence. Kakovost prenosa serij in filmov se lahko razlikuje od računalnika do računalnika in od naprave do naprave. Nanj lahko vplivajo različni dejavniki, kot so vaša geografska lokacija, dostopna pasovna širina in/ali hitrosti vaše internetne povezave.
Uporabnik je odgovoren za vse stroške dostopa do interneta. Pri svojem ponudniku internetnih storitev, prosimo, preverite morebitne stroške uporabe interneta. Pickbox NOW ne daje nikakršne izjave niti zagotovila za kakovost vaše izkušnje gledanja na zaslonu. Čas, potreben za začetek gledanja serij in filmov, se bo razlikoval zaradi vrste dejavnikov, med katerimi so geografska lokacija, dostopnost do pasovne širine v tem času, serije in filmi, ki ste jih izbrali, in konfiguracija vaše naprave Pickbox, za kar Pickbox d.o.o. ne odgovarja.

Pickbox NOW streaming softver je razvil Pickbox NOW  ali je bil razvit za Pickbox NOW in je namenjen za prenos video vsebin s strani pickboxnow.com skozi naprave Pickbox NOW . Ta softver se lahko razlikuje glede na vašo napravo in medij, razlike v funkcionalnosti pa se lahko razlikujejo zaradi naprave.

STRINJATE SE, DA BOSTE OD TRETJEGA PONUDNIKA SPREJELI, BREZ DODATNEGA OBVESTILA ALI OPOZORILA, POSODOBLJENE RAZLIČICE PICKBOX NOW IN POVEZANIH SOFTVERJEV. ČE NAVEDENIH POGOJEV NE SPREJMETE, NAŠE STORITVE NE UPORABLJAJTE. NE PREVZEMAMO ODGOVORNOSTI ZA TE NAPRAVE NITI NE ZAGOTAVLJAMO NJIHOVEGA FUNKCIONIRANJA ALI TRAJNE KOMPATIBILNOSTI Z NAŠO STORITVIJO.
Z uporabo naše storitve se strinjate, da boste izključno od oseb, ki so napravo izdelali in/ali vam jo prodali, zahtevali rešitev težave, povezane z napravo ali njeno kompatibilnostjo s storitvijo Pickbox NOW. Če je vaša naprava s storitvijo Pickbox NOW prodana, izgubljena ali ukradena, prosimo, da jo deaktivirate. Če vam ne uspe odjaviti ali deaktivirati svoje naprave, lahko drugi uporabniki dostopajo do storitve Pickbox NOW preko vašega računa in do določenih informacij o vašem računu.

Pridržujemo si pravico do prekinitve ali omejitve vaše uporabe naših storitev, brez odškodnine ali obvestila, če ste, ali če utemeljeno sumimo, da ste kršili nekatere od teh pogojev uporabe ali nepravilno uporabljali storitev.

Gesla in dostop do računa

Uporabnik, ki je odprl račun Pickbox  NOW in čigar kartica ali račun je bil bremenjen za plačilo, se tu navaja kot lastnik računa. Lastnik računa ima dostop do računa Pickbox NOW  in nadzor nad njim. Latnik računa ima nadzor nad računom preko gesla lastnika računa in na ta način ohrani izključni nadzor. Lastnik računa nikomur ne sme razkriti gesla. Če hoče lastnik računa preprečiti drugim, da bi kontaktirali s službo za pomoč uporabnikom Pickbox NOW  in morebiti spremenili nadzor lastnika računa, lastnik računa ne sme razkriti podrobnosti načina plačila (denimo zadnje štiri številke svoje kreditne ali debetne kartice) povezane s njegovim računom. Odgovorni ste za posodobitev in ohranjanje resničnosti informacij, ki nam jih dajete in se nanašajo na vaš račun.

Da bi vam omogočili preprostejši dostop do vašega računa in vam pomagali upravljati storitev Pickbox NOW , Pickbox NOW uporablja tehnologijo, ki nam omogoča, da vas prepoznamo kot lastnika računa in vam damo neposreden dostop do vašega računa brez ponovnega vpisovanja gesla ali drugih identifikatorjev uporabnika, ko ponovno dostopate do storitve Pickbox, kar vključuje dostop preko naprave Pickbox ali spletne strani.

V PRIMERU DELITVE GESLA ZA STORITEV PICKBOX NOW  ALI OMOGOČANJA DOSTOPA DRUGIM DO SVOJEGA RAČUNA SE LASTNIK RAČUNA STRINJA, DA PREVZEMA ODGOVORNOST, DA SE BODO ČLANI GOSPODINJSTVA VEDLI V SKLADU S POGOJI UPORABE IN DA JE LASTNIK RAČUNA ODGOVOREN ZA RAVNANJE ČLANOV GOSPODINJSTVA.

Pri vseh oblikah komunikacije, kjer morate posredovati podatke o kreditni kartici ali druge podatke o vašem računu, bodite previdni. Dajanje podatkov o sebi kot tudi del tovrstne komunikacije lahko pripelje do kraje identitete. Do zaupnih podatkov o računu vedno dostopajte neposredno preko spletne strani Pickbox NOW, ne preko spletne povezave v e-pošti ali drugih oblikah elektronske komunikacije, čeprav se zdi uradna. Pickbox NOW si pridržuje pravico, da katerikoli račun da na čakanje v kateremkoli času z obvestilom uporabniku ali brez, da bi sebe in svoje partnerje zaščitil pred tistim, kar ima za nepooblaščeno aktivnost. Pickbox NOW ni obvezan kreditirati ali dati popust na članstvo za račun, ki je dan na čakanje s strani predstavnika Pickboxa NOW ali Pickboxovih avtomatiziranih postopkov.

Zavrnitev odgovornosti

Končni uporabnik se strinja, da spletno stran pickboxnow.com uporablja IZKLJUČNO NA SVOJO ODGOVORNOST, zato podjetje PICKBOX d.o.o. za storitve ne odgovarja:
(A) ZA POSLEDICE, KI LAHKO NASTANEJO Z UPORABO TE SPLETNE STRANI
(B) ZA TOČNOST, ZANESLJIVOST ALI VSEBINO KATEREKOLI INFORMACIJE, STORITVE ALI BLAGA, DANE PREKO TE SPLETNE STRANI.

PICKBOX D.O.O. NE ODGOVARJA ZA MOREBITNO ŠKODO, KI BI NASTALA Z UPORABO STORITVE PICKBOX NOW.

Podjetje PICKBOX d.o.o. za storitve lahko v kateremkoli trenutku prekine poslovni odnos s katerimkoli svojim uporabnikom. Podjetje PICKBOX d.o.o. za storitve si pridržuje pravico takoj izbrisati katerokoli geslo ali račun končnega uporabnika v primeru kakršnegakoli ravnanja končnega uporabnika, ki ga podjetje PICKBOX d.o.o. za storitve po svoji presoji oceni kot nesprejemljivo kot tudi v vsakem primeru nespoštovanja pogojev uporabe s strani končnega uporabnika.

Na pogoje poslovanja, uporabo strani Pickbox NOW in sklepanje pogodbe na daljavo preko sredstev za komunikacijo na daljavo se nanašajo predvsem tu navedeni pogoji poslovanja in uporabe razen v primeru, da se pogodbeni strani dogovorita drugače. Za pogoje poslovanja in uporabe veljata “Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14, 110/15)” in “Zakon o obveznim odnosima (NN 35/05 , NN 41/08 i 125/11,78/15)”.

Pravica do enostranske prekinitve pogodbe

Ta pogodbeni odnos ureja “čl. 72 Zakona o zaštiti potrošača Republike Hrvatske” in velja samo za uporabnike iz Republike Hrvaške.

Uporabnik lahko pogodbo enostransko prekine v roku 14 dni brez navajanja razloga.

Da bi uporabnik lahko uveljavil pravico do enostranske prekinitve te pogodbe, mora PICKBOX d.o.o. obvestiti o svoji odločitvi za enostransko prekinitev pogodbe pred iztekom roka in to z nedvoumno izjavo, poslano po pošti, faksu ali preko elektronske pošte, v kateri bo navedel svoje ime, priimek, naslov, številko telefona, faksa ali e-naslov. Uporabi lahko priloženi primer obrazca za enostransko prekinitev pogodbe.

Rok za enostransko prekinitev je 14 dni od dneva sklenitve pogodbe.

Če uporabnik enostransko prekine to pogodbo, bo PICKBOX d.o.o. nemudoma vrnil denar, ki ga je prejel od uporabnika oziroma najpozneje v roku 14 dni od dneva prejema uporabnikove odločitve o enostranski prekinitvi pogodbe. Vračilo denarja bo izvršeno na enak način, kot je uporabnik opravil plačilo.

Primer obrazca za enostransko prekinitev pogodbe, ki ga najdete na naši spletni strani, lahko elektronsko izpolnite in pošljete.

Potrdijo o prejemu obvestila o enostranski prekinitvi pogodbe vam bomo nemudoma poslali preko elektronske pošte.

OBRAZEC O ENOSTRANSKI PREKINITVI POGODBE

Ime, priimek in naslov potrošnika: ______________________________________________

Naslovnik: PICKBOX d.o.o. za usluge, Radnička cesta 52, 10000 Zagreb, tel. 01/______________,

e-naslov: ____________________, faks ____________________

Jaz __________________________________________________izjavljam, da enostransko prekinjam pogodbo za nudenje naslednje storitve_______________

naročene/prejete dne_______________.

Podpis potrošnika:_______________________________________
(le, če ta obrazec izpolnite na papirju)

Datum: ______________

Povezava do OBRAZCA za enostransko prekinitev pogodbe

Skladno z zakonom o zaščiti potrošnikov “čl. 79 st.1. Zakona o zaštiti potrošača” uporabnik nima pravice do enostranske prekinitve pogodbe, če je trgovec pogodbo o storitvah v popolnosti izpolnil in se je izpolnitev začela z izrecno predhodno privolitvijo uporabnika in z njegovo potrditvijo, da je seznanjen z dejstvom o izgubi pravice do enostranske prekinitve pogodbe, če bo storitev v popolnosti izpolnjena.
Uporabnik nima pravice do prekinitve pogodbe glede na določila iz “čl. 79.st.13. Zakona o zaštiti potrošača”, kadar gre za dostavo digitalne vsebine, ki ni dostavljena na materialnem mediju, če se je izpolnitev pogodbe začela z izrecno predhodno privolitvijo uporabnika in z njegovo potrditvijo, da je seznanjen, da bo s tem izgubil pravico do enostranske prekinitve pogodbe.

Darila in promocije
Pridržujemo si pravico, da naprej ponudimo darilno naročnino, ki jo je mogoče kupiti na naših spletnih straneh. Vaša kartica ali račun bosta bremenjena za vsako kupljeno darilno naročnino. Promocijske kode je mogoče uporabiti na naši spletni strani. Promocijske kode je mogoče uporabiti samo enkrat in jih ni mogoče zamenjati za denar, preprodajati ali kombinirati z drugimi storitvami, vključno s preizkusnim obdobjem. Če ste prejeli promocijsko kodo preko ponudbe tretje strani, lahko veljajo dodatne omejitve.

Intelektualna lastnina

Ta spletna stran je zasebna lastnina. Vsa medsebojna komunikacija in interakcija preko te spletne strani mora biti v skladu s temi pogoji uporabe.

Vsi materiali, ki so na spletni strani pickboxnow.com, so ekskluzivna pravica podjetja PICKBOX d.o.o. za storitve ali se uporabljajo ob izrecnem dovoljenju nosilca avtorskih pravic in nosilca pravice do blagovne znamke in/ali dizajna. KAKRŠNOKOLI KOPIRANJE, DISTRIBUCIJA, PRENOS, OBJAVLJANJE, POVEZOVANJE, GLOBINSKO POVEZOVANJE ALI KAKRŠNOKOLI SPREMINJANJE TE SPLETNE STRANI BREZ IZRECNEGA PISNEGA DOVOLJENJA PODJETJA PICKBOX d.o.o. za storitve JE STROGO PREPOVEDANO! Kršitev pogojev uporabe lahko privede do sodnih postopkov in/ali do kazenskega pregona proti storilcu zaradi kršitve avtorskih pravic, pravic blagovne znamke ali pravic katerekoli druge oblike intelektualne lastnine.

Spletna stran vsebuje materiale, zaščitene z avtorskimi pravicami, blagovno znamko, dizajn in druge informacije, povezane z drugimi pravicami fizičnih in pravnih oseb, vključno, in brez omejitve na, z besedili, softverjem, fotografijami, video materiali, grafiko, glasbo, zvokom, kot tudi s celotno vsebino spletne strani pickboxnow.com, v skladu s predpisi Republike Hrvaške. Končni uporabnik ne sme spreminjati, objavljati, prenašati, sodelovati v prenosu ali prodaji, ustvarjati izpeljanke ali na kakršenkoli način izkoriščati katerokoli vsebino, v celoti ali delno. Končni uporabnik lahko prevzame, zapiše in shrani materiale, zaščitene z avtorskimi pravicami, samo v namen osebne uporabe. Ni dovoljeno kopirati, redistributirati, ponovno prenesti, izdati ali komercialno uporabiti prevzetega materiala brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja PICKBOX d.o.o. za storitve in nosilca avtorskih pravic.

Pristojnost sodišča

Sedež podjetja PICKBOX d.o.o. za storitve je v Zagrebu, v Republiki Hrvaški. Za pravne spore, ki lahko nastanejo kot posledica uporabe te spletne strani (razen če je s posebno pogodbo drugače navedeno) je pristojno sodišče v Zagrebu in se rešujejo v skladu s pozitivnim pravom Republike Hrvaške. Z uporabo te spletne strani se končni uporabnik strinja, da je za katerikoli spor ali zahtevo, ki izhaja iz teh pogojev uporabe ali je v povezavi s temi pogoji uporabe ali z njihovim izvajanjem, pristojno sodišče v Zagrebu in hrvaško pravo.

Aplikacije
Srečate se lahko z aplikacijami tretjega ponudnika, vključno, vendar brez omejitve na, s spletnimi stranmi, widgeti, softverjem ali drugimi softverskimi orodji (v nadaljevanju „aplikacije“), ki so povezani s storitvijo PickboxNOW . Te aplikacije lahko prevzamejo podatke, povezane z vašim računom Pickbox NOW in vašimi aktivnostmi ter na druge načine zbirajo vaše podatke. Te aplikacije so izključno vaša ugodnost in Pickbox NOW ni odgovoren zanje. TAKE APLIKACIJE SO V LASTI TRETJIH OSEB ALI Z NJIMI UPRAVLJAJO TRETJE OSEBE, KI NISO POVEZANE ALI SPONZORIRANE S STRANI PICKBOXA. APLIKACIJE UPORABLJAJTE PO LASTNI PRESOJI IN NA LASTNO ODGOVORNOST.

Uporaba danih informacij
Pickbox NOW si pridržuje pravico do uporabe vseh opomb, informacij, zamisli, mnenj, konceptov ali tehnik ali kateregakoli drugega materiala iz katerekoli komunikacije z uporabnikom, vključno z odgovori v anketah ali objavami v storitvi Pickbox NOW, kar zajema tudi spletno stran, uporabniški vmesnik, brez kakršnegakoli nadomestila, potrdila ali plačila v katerikoli namen, vključno, vendar ne omejeno na, z razvojem, proizvodnjo in trženjem produkta in ustvarjanjem, spreminjanjem ali izboljšanjem storitve Pickbox NOW. Poleg tega se strinjate, da ne boste zahtevali nobenih „moralnih pravic“ za povratne informacije do obsega, ki je v skladu z veljavnim zakonom. Upoštevajte, da Pickbox NOW ne sprejema materialov ali zamisli za serije in filme, za katere ni prosil, in ni odgovoren za podobnost kateregakoli dela vsebine ali programa na kateremkoli mediju z materiali ali zamislimi, poslanimi Pickbox NOW. Če nam pošljete materiale, za katere nismo prosili, to naredite z vednostjo, da zanje ne boste dobili nobenega dodatnega nadomestila in se odrekate vsem oblikam terjatev do Pickbox NOW in njegovih podružnic za uporabo teh materialov in zamisli, četudi so materiali ali zamisli, ki so uporabljeni, zelo podobni materialu, ki ste ga poslali.

Podpora uporabnikom
Če potrebujete pomoč pri uporabniškem računu, kliknite na FAQ (Pogosta vprašanja). Tam boste našli odgovore na številna pogosto zastavljena vprašanja in informacije, kako neposredno kontaktirati predstavnika podpore uporabnikom. Za vsa dodatna vprašanja, ki jih niste našli v “Pogostih vprašanjih”, prosimo, pošljite poizvedbo na info@pickbox.tv. V primeru navzkrižja med temi pogoji uporabe in informacijami, ki ste jih dobili s strani službe za podporo uporabnikom ali drugih delov naše spletne strani, imajo prednost ti pogoji uporabe.

GENERAL DANA PROTECTION REGULATION (UREDBA GDPR)
POLITIKA ZASEBNOSTI – POLITIKA VAROVANJA OSEBNIH PODATKOV PICKBOX NOW

PICKBOX družba z omejeno odgovornostjo, Radnička 52, Zagreb (v nadaljevanju: PICKBOX) se obvezuje, da bo zaščitila vaše osebne podatke na podlagi splošne uredbe o zaščiti podatkov v EU (GDPR).
PICKBOX se zaveda pomembnosti varovanja zasebnosti, varnosti in zaščite podatkov za uporabnike naših storitev in vseh oseb, ki z nami pridejo v stik. Zato je naš cilj ponuditi zaščito za vse naše operacije in uporabiti dosledne pravilnike in postopke.
Ta izjava o varovanju zasebnosti vas obvešča o naših praksah zaščite in možnostih izbire načina, zbiranja in uporabe vaših podatkov. Ta izjava o varovanju zasebnosti se nanaša na vse spletne strani PICKBOXA, domene, storitve, aplikacije in izdelke ter na vse naše zaposlene.
Prosimo vas, da politiko zasebnosti ‐ politiko varovanja osebnih podatkov PICKBOX (v nadaljevanju politika zasebnosti) občasno preverite glede na morebitne spremembe, ki bodo objavljene na spletni strani.
Ta politika zasebnosti definira politiko PICKBOX do zbiranja, uporabe, razkrivanja in prenos vaših osebnih podatkov. Z uporabo, obiskom ali pregledovanjem PICKBOXA sprejmete in se strinjate z našimi praksami glede osebnih podatkov, opisanimi v nadaljevanju.

Namen zbiranja osebnih podatkov

Osebne podatke zbiramo predvsem zaradi zagotovitve nudenja želene storitve in učinkovitejšega odgovora na vašo poizvedbo.

Čas trajanja politike zasebnosti

V trenutku dostavitve vaših podatkov privolite v stik z nami in nam s tem dajete pravico do obdelave vaših osebnih podatkov v skladu z označenim namenom. Zaščita zasebnosti vaših podatkov je trajna.

Zbiranje osebnih podatkov

Podatki, ki jih zbiramo preko platform, kot so Google Analytics, Google AdWords, Facebook ali Midas, so anonimizirani, kar pomeni, da osebnih podatkov ne povezujemo z ostalimi parametri (npr. vašega imena in priimka z ostalimi podatki, ki se navezujejo na uporabo naših storitev). Z drugimi besedami, piškotki, preko katerih zbiramo take podatke, ne vsebujejo podatkov, po katerih bi lahko identificirali uporabnike. V primeru, da so nastavitve vaše konfiguracije nastavljene tako, da se ne strinjate z zbiranjem nekaterih podatkov, podatki ne bodo zbrani in shranjeni (npr. blokiranje piškotkov). V primeru, da ste izbrali to možnost, ne zagotavljamo optimalne uporabniške izkušnje.
Pridržujemo si pravico, da spremljamo vašo interakcijo z nami in zbiramo podatke, ki so povezani z vami in vašo uporabo naše storitve, vključno, vendar ne omejujoč se na, z vašimi spletnimi aktivnostmi, korespondenco, napravami in podatki o softverju (npr. operacijski sistem ali spletni brskalnik).
Podatki, ki jih zbiramo, so:
• Ime in priimek, e-naslov in/ali telefonska številka – podatke lahko uporabimo samo v primeru, da jih navedete sami (npr. preko kontaktnega obrazca ali e-pošte)
• Piškotki/cookies /pixels – avtomatsko zbiramo splošne podatke, kot so čas brskanja na straneh, lokacija uporabnika, vrsta naprave. Piškotke in pixle zbiramo preko Google Analytics, Google AdWords in/ali Facebook platforme
Podatke, ki jih zbiramo, uporabljamo za:
• Interno generiranje poročila – uporabniška izkušnja je za nas pomembna in prav zato se ves čas trudimo izboljšati svoje storitve
• Za prilagoditev vsebine – iskanje informacij o lokaciji ali nastavitev konfiguracije, da bi prilagodili jezik vmesnika in/ali dostopno vsebino
• Marketinške aktivnosti – zbrane podatke uporabimo v namen oglaševanja preko platform/kanalov za oglaševanje, kot so e-novice, Google AdWords, Google AdWords remarketing, Facebook in Facebook remarketing.
V primeru, da želite svoje podatke izvzeti iz oglaševalne mreže Googla ali Facebooka, vas prosimo, da obiščete svoje uporabniške profile na navedenih platformah in spremenite nastavitve, ki se nanašajo na oglaševanje, oglaševalne aktivnosti in delitev svojih podatkov.
Če imate dodatna vprašanja ali želite, da vaše podatke izvzamemo iz naših baz (v primeru, da je to mogoče), nas, prosimo, kontaktirajte preko e-naslova: info@pickbox.tv

Vsebina politike zasebnosti

Vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo v skladu z določili splošne uredbe o zaščiti podatkov, EC 2019/679. Zbirane podatke bomo varovali na primeren način in zagotovili njihovo zaupnost . Zbranih podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam brez vašega izrecnega dovoljenja.
Zbiramo samo tiste osebne podatke, ki so nam prostovoljno dostavljeni. Ne zahtevamo, da nam pošljete podatke za omogočitev dostopa do svojih strani in ne zahtevamo, da razkrijete več podatkov, kot je res potrebno za sodelovanje v neki aktivnosti na naših straneh.
Pickbox NOW vam ne bo pošiljal neželene pošte. Pickbox NOW ne odgovarja za naključne napake ali napake zaradi višje sile ali drugih objektivnih okoliščin, zaradi katerih nastane naključna kršitev zagotovljenega varovanja vaših podatkov, zagotavlja pa, da bo napaka odstranjena, če je to mogoče, čim prej.
Osebnih podatkov, ki jih zberemo, ne prodajamo, ne prenašamo in ne razkrivamo nikomur zunaj PICKBOXA brez vašega dovoljenja (razen podatke, ki so za poslovne partnerje nujni za opravljanje/omogočanje storitve). Od tega so izvzeti primeri, v katerih je prodajalec po veljavnem nalogu pristojnih državnih organov, v skladu z zakonom, dolžen dostaviti kupčeve osebne podatke ali dovoliti vpogled vanje.
Prodajalec zbira kupčeve osebne podatke samo v obsegu, ki je nujen za izpolnitev njegove obveznosti, za informiranje o novih in akcijskih produktih, dostavo promocijskega materiala, izboljšanje odnosa s kupci in za preverjanje drugih podatkov, potrebnih za spletni nakup.
Kupec ima pravico prositi za dopolnitev, popravilo ali spremembo netočnih osebnih podatkov. Prodajalec redno daje kupcu možnost izbire o uporabi njegovih podatkov, vključno z možnostjo odločitve, ali želi ali ne, da se njegovo ime umakne s seznama, ki se uporablja v tržne namene.

Zaupnost podatkov

Jasno želimo poudariti, da z obiskom teh strani vaši osebni podatki ostanejo tajni, razen če jih želite prostovoljno razkriti drugim stranem.

Podatki, zajeti v sistem politike zasebnosti:

Ime in priimek, rojstni datum, naslov, e-naslov, številka telefona in/ali faksa, enotna matična številka (EMŠO), ostali podatki, ki jih delite z nami, vendar želite, da ostanejo zaupni.

Varnost podatkov

Zaradi varnosti podatkov na naših strežnikih na svetovnem omrežju in zaradi zagotovitve dostopnosti storitve vsem uporabnikom tudi ta sistem uporablja softver, ki spremlja obiske na mreži in prepozna nepooblaščene poskuse prenosa ali izmenjave podatkov kot tudi tiste, ki bi lahko kako drugače povzročili škodo.
Nepooblaščeni poskusi prenosa ali izmenjave podatkov na tej lokaciji so strogo prepovedani.

Nadzor

Vsaka oseba ima pravico do vpogleda v svojo zbirko osebnih podatkov, zahtevati dostop do svojih osebnih podatkov in jih spreminjati, ima pravico do popravljanja, njihovega spreminjanja, izbrisa, omejene obdelave, ugovora in prenosa podatkov ter sme v vsakem trenutku preklicati dovoljenje za uporabo osebnih podatkov, zahtevati spremembo podatkov ali brisanje iz baze podatkov.
To lahko naredite tako, da pošljete zahtevo na našem strežniku za zaščito podatkov, pisno ali osebno, s prihodom na naš naslov.

Uporaba piškotkov (Cookies)

Da bi olajšali pregled svojih spletnih strani, lahko naši strežniki na svetovnem omrežju uporabljajo piškotke. Gre za zelo majhne besedilne datoteke, ki jih strežnik namesti na računalnik uporabnika z namenom spremljanje izbire posameznih jezikovnih različic naših strani kot tudi pri vstopu na dele strani, kjer je zahtevan vnos uporabniškega imena in gesla. Kolačkov ni mogoče uporabljati za zagon programov ali nameščanja virusov na vaš računalnik. Pregled naših strani je mogoč tudi brez uporabe piškotkov, če je vaš spletni brskalnik tako nastavljen, vendar v tem primeru nekatere funkcije ne bodo povsem dostopne

Elektronska sporočila

Ko nam pošljete elektronsko pošto (e‐pošto) z osebnimi podatki, po katerih vas je mogoče identificirati, naj je to preko e‐pošte z vprašanjem ali komentarjem ali preko obrazca, s katerim nam dostavljate elektronsko pošto, te podatke uporabimo za namen izpolnitve vaših zahtev.

Povezave

Trudimo se narediti vse v svoji moči, da bi zagotovili, da vas povezave z naših spletnih strani usmerijo na s spletne strani, ki ne vsebujejo nezakonitega in/ali škodljivega materiala. Ker se strani in naslovi na strani hitro spreminjajo, ne moremo vedno jamčiti za vsebino vsakega naslova, na katerega vas usmerimo. Če imate kakršnokoli vprašanje ali pomislek glede naše politike zasebnosti ali glede svoje izkušnje s tem spletnim naslovom, nas, prosimo, kontaktirajte.

Zaupnost podatkov pri plačevanju

Pri plačilu v naši spletni trgovini uporabljate CorvusPay, napredi sistem za varno plačilo s plačilnimi karticami preko spleta.

CorvusPay zagotavlja popolno tajnost vaših podatkov o kartici od trenutka, ko jih vpišete v obrazec za plačilo CorvusPay. Podatki o plačilu se šifrirano posredujejo od vašega spletnega brskalnika do banke, ki je izdala vašo kartico. Naša trgovina nikoli nima dostopa do celotnih podatkov o vaši plačilni kartici. Podatki so nedostopni celo zaposlenim v sistemu CorvusPay. Izolirano jedro samostojno prenaša podatke, upravlja z njimi in poskrbi za njihovo popolno varnost.
Obrazec za vpis podatkov o plačilu je zavarovan z najzanesljivejšim kriptografskim protokolom SSL za varno komunikacijo. Vsi shranjeni podatki so dodatno zaščiteni s šifriranjem, uporabo kriptografske naprave, certificirane po standardu FIPS 140-2 Level 3. CorvusPay izpolnjuje vse zahteve, povezane z varnostjo spletnega plačevanja, predpisane s strani vodilnih plačilnih kartic, oziroma posluje v skladu z normo PCI DSS Level 1, ki predstavlja najvišji varnostni standard pri prometu s plačilnimi karticami. Pri plačilu s karticami, uvrščenimi v 3-D Secure program, vaša banka poleg veljavnosti kartice dodatno preverja vašo identiteto s pomočjo generatorja gesel ali gesla.

Corvus Info vse zbrane informacije šteje za bančno skrivnost in z njimi ravna v skladu s tem. Informacije se uporabljajo izključno za izbrane namene. Vaši zaupni podatki so povsem varni, njihova zaščita pa je zagotovljena z najsodobnejšimi zaščitnimi mehanizmi. Zbirajo se samo podatki, nujni za opravljanje posla, skladno s predpisanimi zahtevnimi postopki za spletno plačevanje.
Varnostne kontrole in plačilni postopki, opravljeni na naši infrastrukturi, zagotavljajo trenutno zanesljivost sistema CorvusPay. Poleg tega z ohranjanjem strogega nadzora dostopa, rednim spremljanjem varnosti in temeljitim preverjanjem v okviru preprečevanja ranljivosti omrežja ter s planskim izvajanjem uredb o informacijski varnosti, trajno ohranjajo in povečujejo stopnjo varnosti sistema z zaščito podatkov o vaših karticah.

Poleg preko CorvusPaya lahko plačate preko plačilnega sistema PayPal, s čimer velja njihova politika o varstvu podatkov. Več o tem preberite na https://www.paypal.com/hr/webapps/mpp/ua/legalhub-full

Kontaktirajte nas

Če imate vprašanja, povezana z zasebnostjo, vas, prosimo, kontaktirajte predstavnika službe za varovanje podatkov PICKBOXA NOW:

Ime in priimek predstavnika: Marijana Gredelj
E-naslov: info@pickbox.tv
Naslov: Radnička cesta 52, 10 000 Zagreb