Tretja in zadnja sezona kanadske serije

Mary ubija ljudi

Tretja in zadnja sezona kanadske serije ‘Mary ubija ljudi’ (Mary Kills People) vsak ponedeljek premierno pride na Pickbox NOW. Zadnje poglavje nam prinaša šest epizod in polemično izbiro med življenjem in smrtjo.

Vznemirljiva, osupljiva in čustvena zadnja sezona je prekosila vsa pričakovanja. Če serije še niste začeli gledati, vrzite oko na pet razlogov, zakaj jo je vredno gledati.

KAJ NAS ČAKA V NOVI SEZONI

V tretji sezoni sta se pridružili novi igralki – Kanadčanka Elizabeth Saunders (It, Orphan Black) je medicinska sestra v bolnišnici, v kateri je Mary nekoč delala. Ima svoje načrte in svoj pogled na smrt, kar bo Mary zelo zapletlo življenje.

Tu je še igralka Rachael Ancheril (Zvezdne steze: Discovery), nova pacientka v Maryjinem hospicu, z željo, da bi doživela še kaj lepega, preden umre.

Po osupljivem finalu druge sezone je detektiv Ben Wesley (Jay Ryan) izgubil službo pri policiji, dr. Mary Harris (Caroline Dhavernas) in njen partner dr. Desmond “Des” Bennett (Richard Short) pa poskušata rešiti zaplete, ki so nastali glede njunega novoustanovljenega hospica, ki se prikladno imenuje „Pri Joy“. Kot vse to ne bi bilo že dovolj zapleteno, Mary pričakuje Benovega otroka in začenja čutiti vse več posledic svojih odločitev.

NOVE EPIZODE OB PONEDELJKIH

Nove epizode tretje sezone so na voljo ob ponedeljkih na Pickbox NOW. Pridružite se dr. Mary Harris v osupljivi in čustveni zadnji sezoni ter se poglobite v tabu temo – pomoč pri samomoru!