Skriti prvorojenec (Hidden: Förstfödd)

Temni urbani fantazijski triler

Nič ni tako, kot se zdi v švedskem fantazijskem trilerju Hidden: Förstfödd (2019). Čakajo vas temne skrivnosti, nepričakovane identitete in nadnaravne sile na čudovitem sodobnem Švedskem.

Vznemirljiva serija, ki združuje paranormalno, trdi realizem in psihološko dramo, se ukvarja z vprašanjem, kako je biti avtsajder. Navdihnjena s skandinavsko kulturo in nordijsko mitologijo je serija Hidden: Förstfödd zgodba o tistih, ki ne spadajo v kalup normalne družbe.

STOCKHOLM NIKOLI VEČ NE BO ENAK

Hidden: Förstfödd temelji na istoimenskem romanu pisatelja Filipa Alexandersona. Glavni igralec August Wittgenstein (The Crown) je upodobil Jonasa, študenta prava, ki mu huda nesreča spremeni življenje. Očitno postane, da ga nekdo poskuša ujeti, zato mora s svojo bivšo punco Rebecko (Josefin Ljungman) pobegniti v senco Stockholma. Odkriva, da pravzaprav ni človek, in poskuša ugotoviti svoje poreklo, pri čemer najde povsem nov svet.

Medtem nekdanjo policistko Viveco Eldh (Izabella Scorupco) zaposli skrivna družba, da bi preiskala vrsto krutih obrednih umorov, ki v njeno življenje vrnejo dogodke iz preteklosti. Ko se zgodba odvija, se Jonasova pot križa z Vivecino, kar ju pripelje do zakopanih skrivnosti.

Nadnaravne sposobnosti, skrivne družbe, pregoni z avtomobili, klani bojevnikov, osupljiva energetska polja in še veliko vznemirjenja vas čaka v tej švedski fantazijski poslastici.

Temni švedski fantazijski triler Hidden: Förstfödd takoj glejte na Pickbox NOW!