Telo kot dokaz

Kriminalistično medicinska dramska serija

Kriminalistično medicinska dramska serija Telo kot dokaz (Body of Proof), z Dano Delany v vlogi doktorice Megan Hunt, prihaja na Pickbox. Vse tri sezone bodo na voljo prvega aprila, kar je super za vse tiste, ki si radi ogledajo več epizod v enem večeru.

SKRIVNOSTI IN IZJEMNI JUNAKI

Zgodba o inteligentni doktorici Megan Hunt (Dana Delany), ki po prometni nesreči ne more nadaljevati kariere nevrokirurginje, zato se odloči postati mrliška oglednica, gledalce že osvoji s prvo epizodo. Huntova je temperamentna, vendar tudi empatična deloholičarka, s katero je pravi užitek reševati zločine. Skrivnosti, forenzika, kriminalistika in zanimivi primeri iz epizode v epizodo sestavljajo zanimivo zgodbo z izjemnimi junaki.

Poleg Megan je tu doktorica Kate Murphy, ki jo igra odlična Jeri Ryan. Poznamo jo kot Sedem od devet, junakinjo, ki jo je igrala v priljubljeni ZF seriji Zvezdne steze (Star Trek). Najmlajši član ekipe v pisarni mrliške oglednice je entuziastični Ethan Gross, ki je igral tudi v politični dramski seriji Gospa ministrica (Madam Secretary).

ZNANOST JE PRAVA

Za ljubitelje kriminalk je serija Telo kot dokaz prava poslastica. Med snemanjem so bili na prizorišču tehnični svetovalci. Njihova naloga je bila poskrbeti, da so vsi medicinski postopki in znanstvena terminologija točni, še posebej pri igralki Jeri Ryan. Pozorni so bili na vsako podrobnost, da bi bile znanstvene metode v seriji pravilne in realistične.

Od prvega aprila se družite z doktorico Megan Hunt na Pickboxu v kriminalistični seriji Telo kot dokaz in rešujte skrivnosti iz epizode v epizodo.