Ste ob nedeljah sedeli pred televizorjem in čakali nove epizode Plemena?

Si kdaj zaželite ustvariti nov svet? Zgraditi nekaj povsem novega na ruševinah starega? V seriji Pleme (The Tribe) storijo prav to. Vseh pet sezon serije si lahko že zdaj ogledate na Pickboxu, ni vam treba čakati na novo sezono vsako nedeljo.

Zgodba te novozelandske znanstvenofantastične najstniške serije, ki sta jo ustvarila Raymond Thompson in Harry Duffin, se začne pol leta po tem, ko skrivnostni virus iztrebi vse odrasle, na svetu pa ostanejo samo mladi. Svet postane primitiven, zmeden, nevaren in grozljiv. Brez pomoči odraslih, brez pravil in zakonov. Otroci so sami in zgraditi morajo nov svet, v katerem bodo lahko živeli. Serija je bila v osnovi namenjena najstnikom, toda Pleme ima danes oboževalce vseh generacij po vsem svetu.

Prinašamo vam pet zelo dobrih razlogov, zakaj si morate ogledati to kultno serijo, če si je še niste.

  1. Nostalgija za nekimi starimi časi

Amber, Bray, Ebony, Lex, Tai San in drugi so zaznamovali marsikatero mladost. Pleme (The Tribe) smo med šolo z navdušenjem čakali vsak vikend in bo za vedno imelo posebno mesto v naših srcih. Oglejte si vse epizode hkrati in se spomnite, kako genialna je ta serija.

  1. Hrepeneli boste po svetu, v katerem vladajo mladi

Zamisel serije Pleme (The Tribe) je svet, v katerem živijo samo mladi, ki skušajo vzpostaviti nov družbeni sistem. Odrasli bi morali bolj zaupati mladim, zato je ta zamisel zelo zanimiva, saj nam daje vpogled v to, kako bi se mladi znašli v situaciji, ko bi morali ustvariti družbeni sistem. Vprašanje pravične družbe je osrednje vprašanje Plemena.

  1. Futuristična plemena in tehnologija

V svetu serije Pleme (The Tribe) se pojavi več plemen, ki jih sestavljajo mladi. Plemena imajo različno tehnologijo, od računalnikov do varnostnih kamer. Technosi, pleme, ki je najbolj tehnološko razvito, ustvari navidezno resničnost, ki v seriji igra pomembno vlogo.

  1. Odkrijte svoje pleme

MallRats, ali Podgane, je pleme, ki mu pripadate od nekdaj. Ob Technosih, Lacosih, Izbranih, plemenu Eco in drugih so člani plemena Podgan glavni v seriji. Poleg tega, da so sami poskrbeli za čisto vodo, oblačila in zatočišče, Podgane skušajo prinesti mir v mesto ter najti protistrup za virus.

  1. Najboljši razlog: Pleme je na Pickboxu!

Pleme (The Tribe) je pravkar prišlo na Pickbox, zato si lahko vse dele te serije nostalgično ogledamo naenkrat. Če pa še nikoli niste gledali Plemena, vam toplo priporočamo, da se na Pickbox.tv podate v svet te edinstvene post-apokaliptične najstniške poslastice.