Skrivnost (The Secret)

Nova miniserija po resničnih dogodkih

Biografska kriminalistična drama Skrivnost (The Secret) je nova miniserija s štirimi epizodami in vse so dostopne na Pickbox NOW od 2. oktobra. Vznemirjujoča in nenavadna temelji na delu novinarja Derica Hendersona, Let This Be Our Secret, o dvojnem umoru.

TEMELJI NA RESNIČNIH DOGODKIH

V miniseriji spremljamo zgodbo u umoru Lesley Howell in Trevorja Buchanana, katerih trupli so našli v zažganem avtomobilu v garaži na Severnem Irskem leta 1991. Najprej so sklepali, da gre za samomora. V ozadju je neverjetna zarota in življenje dveh družin se za vedno spremeni.
ODLIČNA IGRALSKA ZASEDBA

V glavni vlogi spremljamo Jamesa Nesbitta (The Missing). Igra uglednega zobozdravnika Colina Howella, ki postane morilec skupaj s profesorico Hazel Buchanan, ki jo igra Genevieve O’Reilly  (Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith, Rogue One).

Nesbitova upodobitev Colina Howella kot običajnega človeka navzven, pravzaprav pa zelo zlobnega in motenega posameznika skupnosti, v vas vzbudi jezo. Izjemno kakovostno in genialno napisana miniserija sočutno pripoveduje surovo zgodbo.

ENA NAJBOLJŠI KRIMINALISTIČNIH SERIJ PO RESNIČNIH DOGODKIH

Skrivnost, eno najboljših kriminalističnih serij, ki temelji na resničnih dogodkih, so nominirali za najboljšo dramsko miniserijo na podelitvi nagrad BAFTA in na The Broadcast Awards. Dobila je nagrado Royal Television Societyja za najboljšo dramo na Severnem Irskem.

Celotno miniserijo Skrivnost (The Secret) od 2. oktobra glejte na Pickbox NOW!