SESTRA (THE SISTER)

BRITANSKI TRILER

Objavljeno: 16. novembra 2020.

SESTRA (THE SISTER) – BRITANSKI TRILER

NOVA SERIJA NA PICKBOX NOW

Srhljiv britanski psihološki triler Sestra (The Sister) je nova štiridelna serija na Pickbox NOW. Temelji na romanu z naslovom “Burial” pisatelja in scenarista Neila Crossa (Luther Spooks), ki ga je navdihnil nenavaden in resničen dogodek. Leta 1985 je namreč Crossova sestra imela nočno moro o tem, kako je ubila brezdomca, in na podlagi tega je Cross ustvaril zastrašujočo serijo.

SRHLJIVO IN ZASTRAŠUJOČE

Serija opisuje dogodke, ki se zgodijo v štirih nočeh, in vključuje umore, spletke, prevare, zaklete hiše, duhove in nadnaravne dogodke. Glavni lik je dobronameren, vendar izgubljen Nathan (Russell Tovey), človek, ki v sebi nosi strašno skrivnost in upa, da ne bo nikoli razkrita. Nathana preganjajo napake, ki jih je storil v preteklosti. Povezane so z izginotjem Elise (Simone Ashley), sestre ženske, s katero se pozneje poroči.

Po desetih letih zakona s Holly (Amrita Acharia) Nathana obišče Bob (Bertie Carvel), nezaželeni človek iz Nathanove preteklosti, ki prinese pretresljivo novico, ta pa sproži vrsto katastrofalnih odločitev.

To je ena tistih serij, po kateri boste raje šli spat ob prižgani luči. Čakajo vas strašljiva skrivnost, psihološka napetost, pa tudi ljubezen in morebitna odrešitev.

IGRALSKA ZASEDBA

Glavno vlogo igra Russell Tovey, ki je za upodobitev Nathana dobil same dobre kritike. Ravno zaradi odlično odigranega dobronamerneža, ujetega v lastnem peklu, je serija še posebej presenetljiva in strašljiva. Zadnje čase smo Toveyja videli tudi v serijah Years and Years, Him & Her, Being Human, The History Boys in Flesh and Blood.

Ob njem igra Bertie Carvel, čigar igralske dosežke smo gledali v serijah The Pale Horse, Doctor Foster in Baghdad Central.

V seriji spremljamo še Amrito Acharia kot Holly, Nino Toussaint White kot Jackie, Paula Bazelyja kot Grahama, Simone Ashley kot Elise in Amando Root kot June.

Srhljivo britansko serijo Sestra si lahko takoj ogledate na Pickbox NOW!