Šest novih serij na Pickbox NOW

Preberite, zakaj so idealne za poletje

Nove serije so idealne za vroče poletje. Ko je zunaj prevroče za življenje, vas domišljijski svetovi serij in filmov rešijo pred sončarico. Super je, da so na Pickbox NOW celotne sezone serij, zato lahko epizode gledate druga za drugo. Privoščite si serijske sladice ob šestih novih serijah.

  1. „Reši me“ (Save Me)

„Reši me“ je Royal Television Society razglasil za najboljšo dramsko serijo leta 2019. Povrh vsega je dobila tako odlične kritike, da so že začeli snemati drugo sezono. Izvirna, skrivnostna in napeta nova serija „Reši me“ z Lennyjem Jamesom v glavni vlogi je prava kriminalna poslastica. Celotna prva sezona je na Pickbox NOW!

  1. „Riviera“ (Riviera)

V svežem trilerju je glavna igralka čarobna Julia Stiles, ki jo poznamo iz filmov „10 razlogov zakaj te sovražim“, „Nasmeh Mone Lise“ in številnih drugih. Julia igra ameriško kustosinjo  Georgino. Njen mož Constantin umre v eksploziji na jahti ruskih oligarhov in trgovcev z orožjem. Ker verjame, da njegova smrt ni nesreča, se vplete v svet laži in kriminala, zato se njeno življenje v hipu postavi na glavo.  Poleg Julie Stiles odlično igralsko zasedbo sestavljajo čedni Iwan Rheon („Igra prestolov“), Lena Olin („Čokolada“, „Casanova“) in Adrian Lester (Hustle).

  1. „Krogle“ (Bullets)

Nova finska seriija „Krogle“ (2018) je inteligentno zlitje kriminalke, vohunskega trilerja in politične drame. Krogle ni tipična skandinavska noir serija. Zgodba se vrti okrog bivše teroristke Madine Taburove z vzdevkom „Črna vdova“, ki jo je upodobila nemška igralka Sibel Kekilli („Igra prestolov“, Head-On). Madina pride v Helsinke in prosi za politični azil. Dotlej je veljalo, da je Črna vdova mrtva, zato obveščevalne agencije postanejo sumničave.

  1. „Cardinal“ (Cardinal)

Temačno vzdušje, srhljiva zgodba s skrivnostnim glavnim junakom v središču in zapletena zgodba, ki se vrti okrog preiskave umora… Vse to spominja na skandinavske noir serije, zato je kanadska kriminalka Cardinal idealna za ohladitev čez poletje. Serija spremlja detektiva Johna Cardinala, ki ga igra fantastični igralec Billy Campbell (The Killing, Moon Over MiamiThe 4400Once and Again). Vse tri sezone so na Pickbox NOW!

  1. „Diamanti“ (Ice)

Za dramsko kriminalistično serijo „Diamanti“ (Ice) se je zbrala močna ekipa – ustvarjalec serije je scenarist in režiser Robert Munic („Imperij“), v glavnih vlogah pa so priljubljeni igralec Donald Sutherland („Igre lakote“ in številne druge), Jeremy Sisto („Zakon in red“, „Pod rušo“) in Cam Gigandet (The O.C.). Zgodba se vrti okrog družine iz Los Angelesa. Njihov družinski posel ima dolgo tradicijo – trgujejo z diamanti. Obe sezoni napete kriminalke sta na Pickbox NOW!

  1. „Mary ubija ljudi“ (Mary Kills People)

„Mary ubija ljudi“ (Mary Kills People) je napeta kanadska serija, ki v središče zgodbe postavlja zdravnico Mary Harris. Upodobila jo je odlična kanadska igralka Caroline Dhavernas. Mary dela na urgentnem oddelku v bolnišnici, vendar ob strani dela kot svetovalka ob koncu življenja. Zanimiva serija se ukvarja s tabu temo, vse tri sezone pa so na Pickbox NOW!