Seks, mamila in PR (Flack)

Na Pickbox NOW prihaja izjemna britanska serija

Britanska dramska serija Seks, mamila in PR (Flack) z oskarjevko Anno Paquin v glavni vlogi prihaja na Pickbox NOW! Izjemna serija s črnim humorjem prikazuje londonsko PR agencijo, na PickBox NOW pa bosta takoj dostopni obe sezoni.

VSEBINA

Robyn (Anna Paquin) je Američanka, ki dela v londonski PR agenciji. Kot strokovnjakinja za odnose z javnostjo mora iz najslabše situacije potegniti najboljše. Reševati mora hude zaplete, ki jih povzročajo njene sebične stranke. Čeprav v poslovnem svetu blesti, pa ji osebno življenje polzi iz rok.

Korporativni svet odnosov z javnostjo je prikazan kot strupen, ciničen in obarvan s črnim humorjem, britanski seriji pa suvereno vlada z oskarjem nagrajena Anna Paquin.
ANNA PAQUIN V GLAVNI VLOGI

Ameriška igralka Anna Hélène Paquin je pri enajstih letih osvojila oskarja za najboljšo stransko igralko v filmu Piano (1993) in je druga najmlajša igralka, ki je osvojila to najprestižnejšo filmsko nagrado.

Po uspešni karieri v mladosti nam je morda najbolj znana po vlogi Rogue v franšizi X-Men (2000-2014), za katero je nominirana za Saturn Awards. Njen filmski opus vključuje tudi najnovejši film Martina Scorseseja The Irishman (2019).

Paquinova je igrala tudi glavno vlogo v vampirski seriji Prava kri (True Blood), za svojo interpretacijo Sookie Stackhouse pa je osvojila zlati globus za najboljšo igralko v dramski seriji.

V DRUGIH VLOGAH

V drugih vlogah igrajo Sophie Okonedo (The Secret Life of Bees, Hellboy) kot Caroline, direktorica PR agencije, Genevieve Angelson (House of Lies) kot Ruth, Robynina sestra, Lydia Wilson kot Eve, Robynina najboljša prijateljica in kolegica v agenciji in Arinze Kene kot Sam, medicinski brat in Robynin fant.

Obe sezoni britanske dramske serije Seks, mamila in PR (Flack) si takoj oglejte na Pickbox NOW!