Riviera

Celotna druga sezona na Pickbox NOW

Premiera druge sezone opojne serijske poslastice Riviera bo na Pickbox NOW na ogled vzporedno s svetovno premiero, navdušila pa bo predvsem tiste, ki si radi ogledajo več epizod zapored. Na voljo so namreč vse epizode druge sezone. Povrhu vsega je na Pickboxu možen ogled celotne prve sezone.

JULIA STILES V GLAVNI VLOGI

Glavno vlogo v televizijskem trilerju igra čarobna Julia Stiles, ki jo poznamo iz filmov 10 razlogov zakaj te sovražim, Nasmeh Mona Lise in številnih drugih. Stilesova je ameriška kustosinja Georgina. Njenega moža Constantina ubijejo v eksploziji na jahti med ruskimi oligarhi in preprodajalci orožja. Georgina je prepričana, da smrt ni bila naključje, zato se zaplete v svet laži in kriminala. Njeno življenje se obrne na glavo.

Ob Julii Stiles so v seriji še drugi odlični igralci, med njimi čedni Iwan Rheon (Igra prestolov), Lena Olin (Čokolada, Casanova) in Adrian Lester (Hustle).

ZAMISEL ZA SERIJO DAL NEKDANJI MENEDŽER SKUPINE U2

Zanimivo je, da je zamisel za Riviero prišla od nekdanjega menedžerja skupine U2 Paula McGuinnessa. McGuiness ima namreč hišo na francoski rivieri, zato si je lahko predstavljal, kako zanimiv bi bil lahko triler, ki bi se dogajal v tistih krajih.

Scenarij je delo z oskarjem nagrajenega scenarista in režiserja Neila Jordana, ki je med drugim zaslužen za filme, kot sta Intervju z vampirjem in Igra solz, ter serijo Borgijci.

Spustite se v obmorsko francosko avanturo z Julio Stiles in uživajte v obeh sezona novega trilerja Riviera na Pickbox NOW!