Reši me

Pet razlogov za ogled nove britanske kriminalke

Izvirna, skrivnostna in napeta nova serija Reši me (Save Me) z Lennyjem Jamesom v glavni vlogi je prava poslastica med kriminalkami. Celotna prva sezona je dostopna na Pickbox NOW, mi pa vam predstavljamo pet razlogov za ogled nove britanske kriminalke.

  1. DOBILA JE NAGRADO ZA NAJBOLJŠO SERIJO LETA 2019

Reši me so razglasili za najboljšo dramsko serijo leta 2019. Osvojila je še nagrado Royal Television Societyja, povrh vsega pa dobila tako odlične kritike, da so že začeli snemati drugo sezono.

  1. LENNY JAMES JE USTVARJALEC SERIJE IN GLAVNI IGRALEC

Ustvarjalec, scenarist, režiser in glavni igralec te čustvene in napete šestdelne serije je priljubljeni igralec Lennie James (Na dolžnosti, Živi mrtveci, Bojte se živih mrtvecev). Poleg tega, da so serijo razglasili za najboljšo za leto 2019, je tudi Lenny osvojil nagrado – za najboljšega scenarista.

  1. SERIJA JE INTELIGENTNA

Reši me inteligentno združuje nasprotja, običajna v življenju. Serija je polna skrivnosti, konfliktov, humorja, bolečine in nasilja. Ugrabitev je v središču zgodbe, ki je večplastna, vsaka plast pa vzbudi še več zanimanja.

  1. JE MISTERIOZNA IN NAPETA

Lennie James je upodobil Nelsona „Nellyja“ Rowa, kompleksnega muhastega človeka, ki rad pije, vendar je dobrega srca. Pomaga sosedom in vsakomur nameni nasmeh. Njegovo življenje se obrne na glavo, ko njegova odtujena hčerka skrivnostno izgine, on pa postane eden izmed osumljencev za ugrabitev hčerke, ki je skoraj nikoli ni videl. Sam se jo odpravi iskat in ne okleva pred ničemer, da bi odkril resnico.

  1. CELOTNA PRVA SEZONA JE NA PICKBOX NOW

Ne glede na to, ali radi gledate več epizod hkrati ali le eno na teden, na Pickbox NOW se lahko sami odločite, kdaj boste gledali serije in filme.

To velja tudi za novo britansko serijo Lennyja Jamesa – celotna prva sezona inteligentne in

izvirne kriminalke Reši me je na Pickbox NOW!