Razvratnež (Rake)

Novi skriti užitke

Razvratnež (Rake) – avstralska dramedija je nova serija na Pickbox NOW

Avstralska dramedija Razvratnež (Rake) je nova serijska novost na Pickbox NOW! Vseh pet sezon bo dodanih na stran ponudnika pretočnih vsebin – 23. oktobra prideta prva in druga sezona, 6. novembra prideta tretja in četrta, zadnja peta sezona pa 13. novembra.

V glavni vlogi spremljamo avstralskega igralca Richarda Roxburgha (Van Helsing, Mission: Impossible 2), ki igra razvratneža Cleaverja Greena, odličnega, vendar samouničevalnega odvetnika.

ZA KAJ GRE?

Odvetnik Cleaver Greene (Richard Roxburgh) brani tiste, ki jih je nemogoče braniti – od bigamista do ljudožerca in vse vmes. Je junak, ki se bori z mlini na veter tako v sodni dvorani kot v spalnici.

Cleaver Greene je kralj nasprotij – njegova bivša žena meni, da je neodgovoren in nezanesljiv, sin ga ima za prijatelja. Porota ga ima za neznansko zabavnega, sodniki pa so osupli nad njegovim vedenjem. Spremljamo njegove nove primere in spotoma njegovo zapleteno življenje, polno razvad, pregreh in napak.

ODLIČNA SERIJA, IZJEMNA IGRALSKA ZASEDBA

Serija je žanrsko opisana kot drama in komedija, kritiki pa pravijo, da je „odlična“. Posebej veliko pohval je dobila celotna igralska zasedba z Richardom Roxburghom na čelu. Roxburgh namreč popolno pleše na tanki meji med dobrim državljanom, ki spoštuje zakone, in velikim falotom, ki smo mu pripravljeni odpustiti (skoraj) vse norosti.

V drugih vlogah spremljamo Russlla Dykstra kot Barneyja, Cleaverjevega najboljšega prijatelja, Danielle Cormack kot Barneyjevo ženo Scarlet z vzdevkom Rdečka, Caroline Brazier kot Cleaverjevo bivšo ženo Wendy in Matta Daya kot Davida, davčnega odvetnika, ki toži Cleaverja.

Vse sezone dramedije Razvratnež glejte na Pickbox NOW!