Pustolovska kanadska dramska serija

Nebo nad Arktiko (Arctic Air)

Nebo nad Arktiko je nova kanadska pustolovska dramska serija na Pickbox NOW. V njej spremljamo nekonvencionalno družino, ki vodi letalsko podjetje na Arktiki.

NEKONVENCIONALNA DRUŽINA, KI VODI LETALSKO PODJETJE

Dramatične naloge kot tudi medsebojni odnosi med junaki so v središču te pustolovske serije. V vsaki epizodi spremljamo eno ali več letalskih misij, ki so lepo nasprotje vsakodnevnim izzivom, s katerimi se soočajo zanimivi junaki.

Lastniki podjetja so pilot stare šole Mel Ivarson, njegova hčerka Krista in Bobby, sin Ivarsonovega bivšega partnerja, ki je umrl. Zgodba se začne tako, da se Bobby po desetih letih življenja v Vancouvru vrne v rojstni kraj Yellowknife sklenit posel za svoje podjetje. Toda ko izve, da je Arctic Air, letalsko podjetje, ki ga je ustanovil njegov oče, na robu bankrota, je pred težko odločitvijo: naj ostane in reši podjetje ali se vrne v veliko mesto. Ker se odloči ostati, bo Bobby moral sodelovati z Melom Ivarsonom in njegovo lepo hčerko Kristo. Skupaj bodo vsak dan doživljali številne pustolovščine, ko bodo leteli nad Arktiko.

Vstopite v ledeni svet in letite nad Arktiko z družino Ivarson – Nebo nad Arktiko glejte takoj na Pickbox NOW!