Preživite novo leto s filmi na Pickboxu

Preživite praznične dni ob koncu leta s Pickboxom in si oglejte najboljše filme vseh časov. Za vas bomo izpostavili le nekaj legendarnih filmskih klasik, ki si jih lahko ogledate na Pickboxu in si polepšate praznični čas:

Kaznilnica odrešitve

Kaznilnica odrešitve je najbolje ocenjeni film v zgodovini na strani IMBD, tesno na drugem mestu pa je film Boter. Zaporniška drama režiserja in scenarista Franka Darabonta iz leta 1994 s Timom Robbinsom in Morganom Freemanom v glavnih vlogah je ena najboljših filmskih stvaritev vseh časov, leta 1994 pa so jo nominirali za kar sedem oskarjev, a jo je žal zasenčil zmagovalec tistega leta, Forrest Gump, in zato ni osvojil niti ene nagrade.Zgodba pripoveduje o zaporniškem življenju Andyja Dufresna, ki ga obsodijo za umor žene in njenega ljubimca.

Ime rože

Film je posnet po istoimenskem romanu Umberta Eca iz leta 1980 s Seanom Conneryjem v glavni vlogi. Zgodba je umeščena v srednji vek, v čas temačnega obdobja Cerkve, Connery pa igra frančiškana, ki s svojim učencem (Christian Slater) pride v benediktinsko opatijo na severu Italije, kjer so razpravljali o prihodnosti katoliške Cerkve, v kateri je bilo takrat več med seboj nasprotujočih si miselnosti.

Zgodba iz Bronxa

Režiserski debi Roberta De Nira iz leta 1993. De Niro nato kar 13 let ni več stopil za kamero. Zgodba je umeščena v New York leta 1960, zaplet pa se začne, ko je mali Calogero (Francis Capra) priča umoru na ulici, ki ga zagreši lokalni mafijec Sonny (Chazz Palminteri).

Mirni Američan

Film iz leta 2001 je posnet po romanu britanskega pisatelja Grahama Greena o ljubezenskem trikotniku, v katerem se med prvo indokitajsko vojno leta 1952 znajdejo mladi naivni Američan, cinični stari Britanec in mlada Vietnamka.

Na Pickboxu si lahko ogledate še filme, kot so Betty, Mladi Adam, Lovci na morilce, Alfa dog in druge najlepše božične zgodbe.
Vsem uporabnikom, ki bodo aktivirali storitev Pickbox za 6 ali 12 mesecev, podarjamo 30 odstotkov popusta na obstoječe cene in to vse do 10. januarja 2019.

Pickbox vam želi lepe praznike!