Preživimo vikend skupaj

Romantični filmi na Pickbox NOW

Preživimo vikend skupaj – na Pickboxu NOW boste našli več kot 20 romantičnih filmov! Vesel dan zaljubljencev vsem, posebej pa samskim! Želimo vam prijeten vikend in veliko ljubezni.

Čudovito poletje (A Summer to Remember, 2018.)

Jessica je uspešna zdravnica in samohranilka. Ko napreduje, se odloči, da bosta s hčerko odpotovali na počitnice na Fidži, da bi se sprostili in povezali. Jessica spozna Willa in ko skupaj preživljata vse več časa, se Jessica začne spraševati, ali bi lahko na otoku našla življenje in ljubezen, kakršni si je vedno želela.

Jedača, pijača in poroka (Eat, Drink and Be Married, 2019.)

Trdi dni pred poroko se Jess in Max odločita, da jo bosta odpovedala. Billie vodi neprofitno organizacijo, ki hrano s plačanih, vendar odpovedanih porok, daruje pomoči potrebnim. Jess in Max v spremstvu Maxovega brata Charlieja odideta k Billie. Charlieju jo uspe prepričati, da mu pomaga ponovno združiti Jess in Maxa. Skupaj pripravita številna srečanja, na katerih Jess in Max spoznata, da sta si resnično usojena, v tem času pa se tudi njun odnos razvije v nekaj več.

Pisma (Sincerely Truly Yours, 2019.)

Grace se vseli v stanovanje, v katerem najde poroči prstan in pismo. Odloči se, da bo na pismo odgovorila in na njeno začudenje ji skrivnostni romantik dogovori. Začneta si dopisovati in s tem sprožita vrsto dogodkov, ki ji bodo za vedno spremenili življenje, kar je hkrati dokaz, da je ljubezen mogoče najdi povsem nepričakovano.

Zamrznjeno v ljubezni  (Frozen in Love, 2018.)

Mary je lastnica očarljive majhne knjigarne, vendar ji posel ne gre najbolje. Adam je hokejist, ki so ga zaradi spora na igrišču suspendirali za nedoločen čas. Mary dobi priložnost spremeniti svoj imidž, kar pa pomeni, da mora sodelovati z Adamom, s katerim jo veže vzajemni odpor. On nadzoru strokovnjakinje za PR se Mary in Adam trudita napredovati in sčasoma se odpor spremeni v privlačnost.

Poletje v vinogradu (Summer in the Vineyard, 2017.)

Po začetnem sporu sta Frankie in Nate zdaj par, ki vodi vinograd in se pripravlja za krajevno tekmovanje. V skupni želji, da bi jima uspelo, se Frankie in Nate znajdeta v vrtincu nesporazumov, skrivnosti in ukrepanja na svojo roko, kar ogrozi tako njun vinograd kot njuno ljubezen.