Moč in Kdo bo koga

Nove epizode ob ponedjeljkih

MARY J BLIGE V ZADNJI SEZONI MOČI

Šesta sezona glamurozne kriminalistične serije Moč (Power) producenta 50 Centa je končno prišla in nove epizode bodo na voljo vsak ponedeljek. Šesta sezona je hkrati tudi zadnja in nosi naslov „Zadnja izdaja“. Razdeljena je v dva sklopa in ima skupaj 15 epizod – zadnjih pet epizod bomo gledali januarja.

Sočna novica je povezana z zadnjo sezono – v njej bomo gledali Marry J Blige!  Za svojo vlogo v seriji Moč je rekla: „Poznam toliko Tash, toliko Ghostov. Bila sem v zvezi z veliko Ghosti. Sem velika ljubiteljica serije in hvaležna sem, da sem lahko del nje.“

Ustvarjalca serije Courtney Kemp in Curtis „50 Cent“ Jackson sta ustvarila svet, poln večplastnih in dinamičnih junakov, ki prispevajo h glamuroznemu vzdušju kriminalistične serije, v kateri mrgoli nepredvidljivih preobratov.

50 Cent je igral dilerja Kanaana, ki umre v peti sezoni. Zato se 50 Cent v šesti sezoni prvič preizkusi v vlogi režiserja. Režiral je tretjo epizodo, za katero pravijo, da ima „nekatere najbolj divje prizore v seriji Moč“.

KDO BO KOGA (GET SHORTY) – KAKO NEHATI BITI MORILEC IN POSNETI FILM

Tretja sezona kriminalistične črne komedije Kdo bo koga (Get Shorty) bo premierno predvajana vsak ponedeljek na Pickbox NOW. Serija temelji na priljubljenem romanu Elmorja Leonarda, nova sezona pa ima sedem epizod. V glavnih vlogah spremljamo odlična Chrisa O’Dowda in Raya Romana.

V središču zgodbe je Miles (Chris O’Dowd) – zločinec in morilec, ki poskuša zamenjati poklic in postati filmski producent. Pri tem mu pomaga okoreli filmar Rick (Ray Romano). Konec druge sezone Daly še vedno lovi ravnotežje med svojo zločinsko preteklostjo in ambicijo, da bi uspel v Hollywoodu. Rick privoli, da bo ozvočen sodeloval z FBI-jem. Kako se bo to odvilo, si bomo ogledali v novi sezoni. Miles se ne odpove svojim sanjam. Niti zapor, iz katerega je nedavno prišel, mu ne bo preprečil, da bi poskusil posneti film.

Premiere glamurozne kriminalistične serije Moč (Power) in kriminalistične črne komedije Kdo bo koga (Get Shorty) si oglejte ob ponedeljkih na Pickbox NOW!