Prebrisane služabnice – Obdane z razkošjem in bogastvom, ki ga nikoli ne bodo imele

Štiri služabnice latinskoameriškega porekla delajo za najbogatejše družine na Beverly Hillsu, poznajo vse njihove (umazane) skrivnosti in sanjajo o boljšem življenju ter lastnem poslu. Dobra novica je, da lahko vse sezone najdete v domači streaming videoteki Pickbox.

Kaj vse vključuje delo služabnice na Beverly Hillsu? Brisanje prahu, pranje perila, postiljanje, loščenje srebrnine? Ali čiščenje po razuzdanih zabavah milijarderjev in zadovoljevanje intimnih potreb delodajalcev?

Paula Garces igra služabnico Floro Hernandez. Njena poslovodja umre nasilne smrti. Zola Diaz (Judy Reyes) hoče svojo delodajalko Genevieve Delatour (Susan Luci) ubraniti pred propadom, medtem ko pazi na svojo hčerko Valentino (Edurne Ganem), ki se je zaljubila v sina Delatourjeve. V gospodinjstvu pevca Alejandra Rubia (Matt Cedeño) seksi Carmen (Roselyn Sanchez) skuša prepričati svojega šefa, naj ji pomaga pri glasbeni karieri. Rosie (Dania Ramirez) dela v disfunkcionalni družini, medtem ko skuša svojega sina pripeljati iz Mehike v ZDA. Nova služabnica Marisol Duarte (Ana Ortiz) pa je začela delati za pravkar poročena Stappordsova.

Serijo je ustvaril Mark Cherry, ki je prav tako avtor serije “Razočarane gospodinje”, medtem ko je ena od izvršnih producentk igralka Eva Longoria, zvezdnica prej omenjene serije, ki se je v Prebrisanih služabnicah pojavila kot fiktivna različica same sebe, saj se je pojavila kot Gabrielle Solis, ki je tudi ena od glavnih likov v Razočaranih gospodinjah.
Vse sezone Prebrisanih služabnic so od danes na voljo na Pickboxu. Za podobno vsebino obiščite pickbox.tv in pickbox.si ter preverite bogato ponudbo najnovejših uspešnic, kot so Škandal, Talenti v belem in/ali Nashville.