MOČ

Power

MOČ

Power

Sezone v ponudbi: 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Žanr: kriminalka

Leto: 2014. -

Igrajo: Omari Hardwick, Joseph Sikora, Lela Loren, Naturi Naughton, 50 Cent

Producent: George Tillman Jr.

Kriminalistična drama, ki se odvija v dveh različnih svetovih, v glamurozni newyorški klubski sceni in surovem svetu trgovine z mamili. James St. Patrick, ki ga kličejo Ghost, ima vse. Lepo ženo, čudovito stanovanje na Manhattnu in priljubljen newyorški nočni klub. Njegov klub, Truth, je zbirališče elite, slavnih obrazov v mestu, ki nikoli ne spi. Z uspehom pa naraščajo tudi Jamesovi načrti, da bi si ustvaril cesarstvo. Toda Truth pravzaprav skriva grdo resnico, saj je v resnici klub le krinka za Jamesovo donosno mrežo preprodaje mamil, ki pa si jih lahko privoščijo le vplivni in bogati. Medtem ko ga privlači misel o zakonitem poslovanju, se vse, kar ima rad, znajde v nevarnosti. Se lahko izvlečeš, ko se enkrat znajdeš v tem svetu?

ZANIMIVOSTI

Vsi glavni igralci, vključno s 50 Centom, so morali podpisati pogodbo o goloti, v kateri piše, da ne bodo nasprotovali snemanju golih prizorov.

Oboževalci 50 Centa lahko od raperja pričakujejo še več zanimivih serij, saj je s kabelsko mrežo Starz podpisal dveletno pogodbo, ki ga obvezuje na nove projekte.

Avtorica serije Courteney Kemp Agboh je znana tudi kot producentka uspešnice Dobra žena (The Good Wife)

GLEJ TAKOJ