Poišči osvežitev v hladnih skandinavskih serijah

Skandinavske serije so hladne in osvežujoče, prav to, kar potrebujemo v teh vročih poletnih dneh. Cel kup jih je na Pickbox NOW, mi pa vam pišemo o svojih najljubših norveških serijah – Oproščen (Frikjent) in Izhod (Exit).

Oproščen (Frikjent), skandinavski noir z elementi psihološke in sociološke drame, je umeščen v hladno mesto Lifjord, s čudovito norveško pokrajino, gostimi gozdovi in ledenimi jezeri. Je prava osvežitev med skandinavskimi serijami.

Zgodba se vrti okrog Aksla Borgena, uspešnega poslovneža, ki je v zadnjih dvajsetih letih uspel v Aziji. Z ženo Angelino in sinom živi v Kuala Lumpurju. Tja je odšel po tem, ko so ga v rojstnem kraju Lifjordu obtožili umora bivšega dekleta iz srednje šole. Zdaj se vrača domov, da bi pomagal rešiti največje mestno podjetje, ki mu grozi bankrot. Vendar spozna, da preteklost ni pozabljena.

Ledena in osvežujoča kriminalistična serija Oproščen vas bo navdušila z zanimivo zgodbo, zapleti in razpleti.

Norveška dramska serija Izhod ni tako hladna, kar zadeva lokacijo, ima pa ledeno zgodbo, brezkompromisno in brez dlake na jeziku. Prava osvežitev v nekem drugem pomenu!

Sodobna drama razkriva temni skriti svet hedonizma in tveganja, ki je posledica dolgčasa, trpljenja in želja po izhodu iz brezizhodnega položaja. Posneli so jo po resničnih zgodbah o superbogatih in je umeščena v ekskluzivni svet bogate elite Osla.

Serija spremlja štiri narcisoidne superbogate prijatelje, ki si prazno življenje zapolnjujejo s hedonizmom in zabavami. Nemoralno veliko denarja zapravijo za zabavo, mamila in seks. Vse imajo, vendar prav zato izgubijo vsak stik z resničnostjo in ne poznajo moralnih meja.

Izhod (Exit) je ena najbolj gledanih skandinavskih serij na svetu, saj razkriva skriti, še nikoli videni svet bogatih Norvežanov.

Potopite se v hladni brezkompromisni svet norveških serij Izhod in Oproščen  na Pickbox NOW!