Pickboxov rojstni dan bomo praznovali v slogu

Pet premier za Pickboxov peti rojstni dan!

Pickboxov peti rojstni dan bomo praznovali v slogu – v petem mesecu si oglejte pet premier odličnih izvirnih serij, od kriminalne serije o prekupčevalcih diamantov ‘Diamanti’ (Ice) z Donaldom Sutherladnom in napetega trilerja ‘Riviera’ s čarobno Julio Stiles do tretje sezone kanadske serije ‘Mary ubija ljudi’ (Mary Kills People). Uživajte v novih serijah, ki vas bodo navdušile!

  1. ‘Diamanti’ (Ice)

Dramska kriminalna serija ‘Diamanti’ (Ice) se vrti okrog družine iz Los Angelesa, ki ima dolgo tradicijo družinskega posla – trgujejo z diamanti. V glavnih vlogah nastopajo Donald Sutherland (Igre lakote in številne druge), Jeremy Sisto (Zakon in red, Pod rušo) in Cam Gigandet (O.C.). Obe sezoni napete dramske kriminalne serije sta na Pickboxu!

  1. ‘Črne vdove (Black Widows)

Nordijska kriminalna serije, polna črnega humorja, ‘Črne vdove’, spremlja življenje treh prijateljic, ki niso srečne v zakonu. To težavo se odločijo rešiti tako, da se skupaj za vedno znebijo svojih mož. Vendar vse ne gre tako, kot si si zamislile… Obe sezoni ‘Črnih vdov’  si lahko takoj ogledate!

  1. ‘Reši me’ (Save me)

Ustvarjalec, scenarist, režiser in glavni igralec te čustvene in napete šestdelne serije je priljubljeni igralec Lennie James (Na dolžnosti, Živi mrtveci, Bojte se živih mrtvecev). ‘Reši me’ je serija, polna skrivnosti, konfliktov, humorja, bolečine in nasilja, vendar je ta mešanica inteligentno sestavljena. Spremljamo Lennieja Jamesa v vlogi Nelsona „Nellyja“ Rowa, ki se mu življenje postavi na glavo, ko njegova odtujena hčerka skrivnostno izgine. Postane eden izmed osumljenih za ugrabitev hčerke, ki je skoraj nikoli ni videl. Odpravi se jo iskat in ne okleva pred ničemer, da bi odkril resnico.

  1. ‘Mary ubija ljudi’ (Mary Kills People)

Dve sezoni napete kanadske serije ‘Mary ubija ljudi’ o zdravnici Mary, ki na smrt bolnim pomaga narediti samomor, sta že na Pickboxu, maja pa premierno prihaja tretja in zadnja sezona in sicer ena epizoda na teden. V zadnjem poglavju nas čaka šest delov in polemična izbira med življenjem in smrtjo. V tretji sezoni izvirne kriminalne serije bomo dobili odgovor na vprašanja, ki so ostala odprta v napeti drugi sezoni, čaka pa nas vznemirljiv, osupljiv in čustven finale.

  1. ‘Riviera’ (Riviera)

Julia Stiles je glavna igralka v novi seriji, opojnem trilerju ‘Riviera’. Prva sezona, ki jo sestavlja deset epizod, je dostopna na Pickboxu, druga sezona pa premierno prihaja 24. maja, in to vse epizode hkrati. Zgodba se odvija v sončni južni Franciji, na Azurni obali, kjer se zbirajo bogataši z vsega sveta, zato to serijo žanrsko opisujejo kot „jet-set triler“. Čarobna Julia Stiles je ameriška kustosinja Georgina, ki je poročena z milijarderjem Constantinom Cliosom. Po letu dni zakonskega življenja njen mož Constantine umre v eksploziji na jahti ruskih oligarhov in prekupčevalcev orožja. Življenje se ji v hipu postavi na glavo, toda Georgina vztraja pri tem, da bo odkrila, kaj se je zgodilo. Uživajte v ‘Rivieri’ na Pickboxu!