BLACK FRIDAY POPUST 40%

POPUST VELJA ZA VSE PAKETE PICKBOX NOW

Pickbox NOW vas obdaruje za konec leta! Odlična ponudba Black Friday traja od petka 29. 11. do ponedeljka 2. 12. 2019. Obiščite www.pickbox.tv in izkoristite 40-odstotni prihranek!

PRIDOBITE TRAJNI POPUST*

Pickbox NOW podarja 40-odstotkov popusta za vse dostopne pakete, ne glede na to, ali jih izberete za 1 mesec, 6 mesecev ali 12 mesecev! Kaj natanko to pomeni? Poseben popust Black Friday aktivirajte z vpisom kode na izbrani paket v ponudbi Pickbox NOW:

PB40SI

  • za 28,80 € si omogočite vse leto, polno filmov in serij
  • za 15,00 € dobite 6 mesecev naročnine na Pickbox NOW
  • za 3,00 € vstopite v svet Pickboxa NOW za 1 mesec

*Popust velja vse do odjave paketa

KULTNI FILMI IN NOVE SERIJE

Nabor storitve videa na zahtevo Pickbox NOW obsega številne hollywoodske in evropske poslastice, kot so kultni film Kaznilnica odrešitve (Shawshank Redemption), komedija Don Jon in Ženski možgani (The Female Brain) ter nove serije, kot sta Moč (Power) in Kdo bo koga (Get Shorty). Vse to in še veliko več si lahko ogledate na www.pickbox.tv  kjer lahko dobite trajni 40-odstotni popust!

NAJBOLJŠE EVROPSKE SERIJE NA PICKBOX NOW

Nove evropske serije so izvirne in inovativne v svetu televizije. Francoske, britanske, irske in norveške serije bodo zadovoljile okus vseh, ki si želijo kakovostnih serij. Na Pickbox NOW si oglejte irsko kriminalistično serijo Kri (Blood), francosko kriminalistično serijo Rdeče sence (Les Ombres Rouges), britanski psihološki triler Prevara (Cheat), norveško kriminalistično serijo Wisting, britansko detektivsko serijo Baptiste in številne druge.

Vdajte se slastni ponudbi Pickbox NOW in uživajte v popolnih filmih in serijah, brez oglasov, brez pogodb in z velikanskim popustom!