Pet vrhunskih britanskih serij na Pickbox NOW

Žrtev, Reši me...

Britanske serije so med najboljšimi na svetu in kup novih poiščite na Pickbox NOW – od kriminalke „Reši me“ (Save Me), ki so jo razglasili za najboljšo serijo leta 2019, do priredbe romana Agathe Christie, v kateri Poirota igra nihče drug kot legendarni John Malkovich.

Vrzite oko na teh pet priporočil in se spustite v svet vrhunskih britanskih serij!

  1. „Žrtev“ (The Victim)

Nova BBC-jeva mini serija „Žrtev“ prihaja od ustvarjalca serije The Man in The High Castle, Roba Williamsa. Zgodbo, ki je umeščena na Škotsko, vidimo skozi oči tistih, ki sedijo na kopi obtožencev. Osnovno vodilo serije je pravzaprav zanimivo vprašanje: Kdo je v resnici „žrtev“? Štiri zanimive epizode mini serije glejte na Pickbox NOW.

  1. „Reši me“ (Save Me)

Ustvarjalec, scenarist, režiser in glavni igralec čustvene in napete šestdelne serije je priljubljeni igralec Lennie James (Na dolžnosti, Živi mrtveci, Bojte se živih mrtvecev). Serijo so razglasili za najboljšo v letu 2019, Lenny pa je dobil nagrado za najboljšega scenarista.

>> Reši me: Pet razlogov za ogled nove britanske kriminalke

  1. „Agatha Christie: Gnezdo zla“ (Agatha Christie: Ordeal by Innocence)

Kriminalka temelji na istoimenskem romanu Agathe Christie. Vrti se okrog umora bogate gospe Rachel Argyll. Policija aretira njenega posvojenega sina Jacka, ki pa ves čas trdi, da je nedolžen. Leto dni pozneje se pojavi skrivnostni znanstvenik, ki trdi, da Jack ni morilec. Ker je Jack umrl v zaporu, preden je primer prišel na sodišče, in družina ne mara brskati po skrivnostnih preteklosti, je pot do resnice vse težja.

  1. „Agatha Christie: Umori po abecedi“ (Agatha Christie: The ABC Murders)

V seriji „Agatha Christie: Umori po abecedi“ igrata Rupert Grint in Tara Fitzgerald, največje presenečenje pa je, da Hercula Poirota igra nihče drug kot John Malkovich! Slavni detektiv Hercule Poirot lovi serijskega morilca, ki žrtve mori po abecednem redu, na vsakem kraju zločina pa pušča vozni red vlakov…

  1. „Krvno sorodstvo“ (Next of Kin)

Zgodba, umeščena v London, se vrti okrog zdravnice Mone Harcourt, ki izve, da so njenega brata umorili na poti nazaj v Veliko Britanijo, in to na isti dan, ko se v Londonu zgodi teroristični napad. Groza je še večja, ko se vključi policijska protiteroristična enota. Zanima se za Moninega nečaka Dannyja, ki ga nihče ni videl že šest tednov. Sveža in napeta, odlična serija iz žanra trilerjev, ki vas bo takoj pritegnila.

Odlične britanske serije glejte na Pickbox NOW!