Pet razlogov za ogled skandinavske vohunske serije

Krogle

Finska vohunska serija ‘Krogle’ (Bullets) je na voljo na Pickbox NOW. Izjemna je v veliko pogledih, mi pa vam predstavljamo pet razlogov za ogled te skandinavske vohunske poslastice.

  1. INTELIGENTNO ZLITJE ŽANROV

Serija Krogle ni tipični skandinavski noir. Odlikuje jo inteligentno zlijte kriminalke, vohunskega trilerja in politične drame. Vohuni, teroristi, skrivnosti in samomorilski bombaši dajejo vznemirljivo noto skandinavski serijski poslastici. Nič ni tako, kot se zdi.

  1. NAPETA ZGODBA

V središču zgodbe je bivša teroristka Madina Taburova z vzdevkom „Črna vdova“, ki pride v Helsinke in prosi za politični azil. Dotlej so mislili, da je Črna vdova mrtva, zato so v obveščevalnih agencijah sumničavi. Nadarjena skrivna agentka Mari Saari se spoprijatelji z bivšo teroristko, da bi odkrila njene motive za prihod na Finsko. Mari Saari se infiltrira v notranji krog Črne vdove, ki novači samomorilske bombaše. Toda kmalu razvije naklonjenost do Črne vdove in spozna, da sta njena dolžnost skrivne agentke in njen vzgib, da zaščiti Črno vdovo, v navzkrižju.

  1. SKANDINAVSKA PUSTOLOVŠČINA

‘Krogle’ je med novimi skandinavskimi serijami, ki si jih je vsekakor vredno ogledati. Poleg tega, da je požela hvalo kritikov in gledalcev, še posebej izstopata dve junakinji, ki sta v središču vohunskega trilerja. Črno vdovo igra nemška igralka Sibel Kekilli, ki je znana po seriji Igra prestolov, skrivno agentko Mari Saari  pa igra odlična finska igralka Krista Kosonen.

  1. PRODUCENTI SERIJE THE KILLING

Od producentov skandinavskih uspešnih serij The Bridge in The Killing, zdaj prihaja serija  ‘Krogle’, ki so jo snemali v treh državah, na Finskem, v Belgiji in Gruziji. Serijo so producirale producentske hiše vseh treh držav.

  1. CELOTNA SERIJA JE NA PICKBOX NOW

Podajte se na vohunsko pustolovščino in celotno prvo sezono napetega trilerja ‘Krogle’ glejte na Pickbox NOW!