Pet razlogov za ogled skandinavske komične kriminalke

Črne vdove

Skandinavska komična kriminalka Črne vdove (Black Widows) je nova poslastica na Pickbox NOW. Predstavljamo vam pet razlogov za ogled in uživanje!

  1. ZLITJE ČRNE KOMEDIJE IN KRIMINALKE

Opisane kot temne in črnohumoristične so Črne vdove odlično zlitje črne komedije in kriminalke.

  1. NORA ZGODBA V OZADJU

Zgodba se vrti okrog treh prijateljic, ki so nesrečne v zakonu. Težavo se odločijo rešiti tako, da skujejo načrt za umor svojih mož. Možje so sodelavci, zato trije zakonski pari skupaj odpotujejo v počitniško hišo na Norveškem. Ko se možje odpravijo na ribolov, njihovo jahto raznese. Ja, njihove žene so jo pognale v zrak.

  1. VZNEMIRLJIVA JE

Zgodba se začne, ko žene umorijo svoje može. Misleč, da so dobile svojo svobodo, pričakujejo, da bodo do smrti živele v miru in tišini. Seveda se nič ne odvije tako, kot so si predstavljale. V njihovo življenje vstopita švedski policist Folke Lundgren in norveški detektiv Peter Wesselø, ki začneta mednarodno preiskavo. Dokazi kažejo na to, da eksplozija ni bila nesreča, zato se nore junakinje, ki so hotele le mir in tišino, nenadoma znajdejo v svetu laži in kriminala.

  1. NORDIJSKO SODELOVANJE

Črne vdove so priredba finske serije Mustat lesket in so nastale kot plod nordijskega sodelovanja. Produkcijska ekipa je večinoma finska, serijo so posneli na Finskem, toda igralci in režiser so s skandinavskega območja, z Danske, Norveške in Švedske. V glavnih vlogah spremljamo igralke iz različnih delov Skandinavije. Synnöve Macody Lund je Norvežanka, Cecilia Forss je Švedinja in Beate Bille je Danka.

OBE SEZONI STA NA PICKBOX NOW

Obe sezoni zabavne, temne in skrivnostne črnohumoristične kriminalke, ‘Črne vdove’ (Black Widows) glejte na Pickbox NOW!