Pet razlogov za ogled kriminalke

Diamanti

‘Diamanti’ (Ice) je nova kriminalna poslastica na Pickbox NOW. Ustvarjalec serije je scenarist in režiser Robert Munic (Imperij). To je vznemirljiva zgodba o prekupčevalcih diamantov, zato vam predstavljamo pet razlogov za ogled napete serije!

  1. ODLIČNA IGRALSKA ZASEDBA

V briljantni igralski zasedbi sta glavni igralec Jeremy Sisto, znan po vlogah v serijah Zakon in red ter Pod rušo, in Cam Gigandet, ki ga poznamo iz serije The O.C. Poleg njiju je tu še fantastični Donald Sutherland (Igre lakote in številne druge), ki igra krutega šefa diamantnega kartela Pietra Van De Bruina.

  1. NORI SVET DIAMANTOV

V seriji ‘Diamanti’ boste videli svet, ki ga ne vidimo pogosto (ali nikoli) – podzemni svet trgovine z diamanti in kriminal, ki spremlja te lesketajoče se kamenčke. Izviren in svež triler ponuja več kot le zabavo.

  1. ZGODBA V OZADJU

Zgodba se vrti okrog družine iz Los Angelesa. Njihov posel, trgovanje z diamanti, ima dolgo tradicijo. Jake in Freddy Green sta brata, ki delata za družinsko podjetje Green & Green Diamond, specializirano za trgovanje z diamanti. Sta mojstra, ki sta skozi izkušanje pridobila natančno znanje o umetnosti, njuno družinsko bogastvo pa izvira časa bega iz Evrope pred holokavstom.

  1. TRILERSKA OSVEŽITEV

Napeto postane, ko Freddy, odvisnik od mamil, ubije znanega dobavitelja diamantov. Njegov odgovornejši brat Jake mora vskočiti in poskusiti rešiti družinski posel. Družina Green se nenadoma znajde v podzemlju sveta diamantov. Sodelovati morajo z zločinci, prekupčevalci krvavih diamantov, opravka pa imajo tudi s krutim šefom diamantnega kartela, Pietrom Van De Bruinom.

  1. CELOTNI SEZONI STA NA PICKBOX NOW

Podajte se v svet diamantov in se zabavajte ob dveh sezonah sveže kriminalke ‘Diamanti’ (Ice) na Pickbox NOW!