Oče in sin (Otac i sin)

Vse, kar morate vedeti o komediji, ki je prispela na Pickbox

Humoristična serija Oče in sin (Otac i sin) je nastala po skoraj istoimenski predstavi z Zlatanom Zuhrićem Zuhrom in Tinom Sedlarjem v glavnih vlogah. Prva sezona ima 10 epizod, v središču zgodbe pa sta zabavna oče in sin. Serija na duhovit način prikazuje generacijski razkol med očetom in sinom, nadarjena igralca in komika Tin in Zuhra pa vas bosta takoj navdušila.

ZABAVNA ZGOBA IZVIRA IZ VSAKDANJEGA ŽIVLJENJA

Oče Marko (Zlatan Zuhrić Zuhra) in sin Žarko (Tin Sedlar), ki je pravkar dopolnil 18 let, prvič v življenju živita sama, kar je za oba šok, a tudi vir duhovitega sobivanja.

Oče Marko je bil trgovski potnik, zato ni mogel sodelovati v sinovem otroštvu. Zdaj pa je oče samohranilec brez službe, ki živi s sinom, in vse se je spremenilo. Svojo novo vlogo jemlje zelo resno in skuša najti službo, toda življenje z 18-letnim sinom Žarkom privede do norih situacij. Oče se prvič sreča s sinovim življenjskim slogom, kar pripelje do zabavnih situacij.

Seveda sina prav nič ne zanimajo očetovi nasveti in skuša nemoteno uživati v svobodi, ki jo je dobil kot polnoletna oseba. Kdo ima čas poslušati življenjske nasvete, ko je zunaj toliko življenja, deklet in zabave? “Zuhra odlično improvizira in dodaja material, zato je vedno zabavno, ko se pred snemanjem kaj dogovoriva, nato pa Zuhra med snemanjem zavije v drugo smer in ga moram loviti,” je čedni igralec Tin Sedlar povedal o svojem očetu iz serije.

ZABAVA TUDI NA SETU

Prvo sezono so snemali v Zagrebu in so jo posneli v samo 15 dneh. Tin je o zabavnem vzdušju na snemanju povedal: “V eni od epizod sem moral igrati sina, ki je pijan in nataknjen. Dogovor je bil, da bom samozavesten, da bom v pogovoru z očetom neposreden in malce nesramen. Dal sem si duška in ga začel žaliti, verjetno huje, kot je pričakoval, zato smo morali prizor večkrat ponoviti, saj se je ekipa za kamerami ves čas smejala in prizor smo težko posneli prvič, kar velja tudi za četrtič.”

Zabaval pa se je tudi Zuhra. “Moral sem igrati dekle, s katero gre sin na zmenek, zato so me naličili in mi nadeli lasuljo. Ves čas sem govoril z ženskim glasom, se pripravljal na svojo vlogo in maskerka je stežka opravila svoje delo.”

Kompletno prvo sezono zabavne humoristične serije Oče in sin (Otac i sin) si lahko takoj ogledate na Pickboxu!