Zaliv (The Bay)

PREMIERA 3. SEZONE

Objavljeno: 17. marca 2022.

Zaliv (The Bay, 2022.): Ekskluzivna premiera tretje sezone

na Pickbox NOW

Priljubljena britanska kriminalistična serija Zaliv (The Bay) se je vrnila na Pickbox NOW s tretjo sezono, ki šteje šest epizod.

Detektivska kriminalistična serija z elementi misterioznosti The Bay prinaša dramatičen prikaz dogodkov v britanskem zalivu in izjemen soundtrack, ki gledalca popelje v izredno kriminalistično zgodbo. V tretji sezoni spremljamo vrhunsko igralsko zasedbo, v kateri je tudi britanska igralka Marsha Thomason (Las Vegas, Lost, NCIS: Los Angeles).

NOVA SEZONA Z NOVO GLAVNO JUNAKINJO

Glavna junakinja v novi sezoni je Jenn Townsend, ki jo ob prihodu v mestece Morecambe pričaka kaos. Prvi dan, ko je v službi, najdejo v zalivu truplo. Ker skuša rešiti primer smrti obetavnega mladega boksarja, je njena naloga, da se približa žalujoči in zapleteni družini. Jenn skuša priskrbeti odgovore družini žrtve, obenem pa se mora izkazati kot nova članica detektivske ekipe.

“Jenn je prvi dan zelo živčna. Takoj ko pride, mora rešiti zapleten primer. Svoje delo odlično opravlja, ampak trenutno je v manjši krizi. Ko pride v službo, je zelo osredotočena in ji ni treba preveč razmišljati o tem, saj je to zanjo samodejno. Doživi pa res nor prvi dan,” je povedala glavna igralka Thomason.

SERIJA THE BAY JE VODILNA MED BRITANSKIMI KRIMINALISTIČNIMI SERIJAMI

Britanske kriminalistične serije so pravo zlato, zato ni presenetljivo, da sta prvi dve sezoni prepričali več kot sedem milijonov gledalcev. Oglejte si povsem novo zgodbo in novo detektivko v celotni tretji sezoni kriminalistične serije Zaliv (The Bay) ekskluzivno na Pickbox NOW!