V ozadju zločina (Hidden Assets)

EKSKLUZIVNA PREMIERA 20.6.

Objavljeno: 13. junija 2022.

V ozadju zločina (Hidden Assets) – nova BBC-jeva kriminalna serija prihaja na Pickbox NOW

20. junija prihaja na Pickbox NOW odlična nova BBC-jeva kriminalna serija V ozadju zločina (Hidden Assets). V šestih epizodah se poglobite v zapleteno zgodbo, ki se odvija na Irskem in v Belgiji, z zanimivimi liki in glavno igralko Angeline Ball.

DIAMANT, TRUPLO IN TERORISTIČNI NAPAD

Kaj povezuje diamant, ki ga najdejo na Irskem, truplo, ki ga najdejo v Antwerpnu in serijo terorističnih napadov? Detektivka Emer Berry, ki jo igra odlična igralka Angeline Ball, mora razkriti to skrivnost in rešiti niz nepovezanih primerov.

Serija se vrti okrog zarote, vendar je že prvi trenutek jasno, da gre za nekaj zelo posebnega in nenavadnega. V prvih scenah vidimo, kako v stanovanju v Antwerpnu umorijo žensko, sledi bombni napad, zaradi katerega umre 14 oseb, medtem pa Urad za premoženje na Irskem izvede racijo v hiši osumljenega razpečevalca mamil, da bi mu zaplenili vse, kar je kupil z nezakonitimi sredstvi. Najdejo zbirko nebrušenih diamantov in stanovanja v Antwerpnu.

Detektivka Emer Berry (Angeline Ball) gre v Antwerpen in začne sodelovati z belgijskim policistom Christianom De Jongom (Wouter Hendricks). Skupaj poskušata odkriti povezavo med dogodki na Irskem in v Belgiji, ko pa ugotovita, da je napadalec uporabil samo polovico svojega eksploziva, morata čim prej razkriti, kaj se je zgodilo, da bi preprečila nov morebitni napad.

ANGELINE BALL KOT DETEKTIVKA EMER BERRY

Izjemna britanska igralka in pevka Angelina Ball je igrala v nešteto filmih, serijah in gledališčnih predstavah, tako v Veliki Britaniji kot v Ameriki. Najbolj znana je po vlogi v filmu The Commitments, ter serijah kot je Doc MartinShameless, in Mr. Selfridge, za vlogo v kriminalni seriji V ozadju zločina (Hidden Assets) pa je dobila same pohvale, tako od kritikov kot od občinstva.

“Takoj ko sem prebrala scenarij za Hidden Assets, sem vedela, da je odličen in da je to brezčasna serija, ki bo vedno aktualna”, je povedala v intervjuju.

V drugih vlogah igrajo Wouter Hendricks, Simone Kirby, Peter Coonan, Charlie Carrick in Cathy Belton.

Odlična imdb ocena 7.2, odlični igralci na čelu z Angeline Ball in Wouterjem Hendricksom ter zapletena zgodba v več različnih krajih so zagotovilo, da boste ljubitelji kriminalk zelo uživali.

Ne zamudite BBC-jeve nove serije V ozadju zločina (Hidden Assets), samo na Pickbox NOW od 20. junija!