V navzkrižnem ognju (Crossfire)

EKSKLUZIVNA PREMIERA 22.9.

Objavljeno: 20. septembra 2022.

V navzkrižnem ognju (Crossfire): Vse, kar morate vedeti o novi BBC-jevi kriminalistični seriji, ki premierno prihaja na Pickbox NOW

Vznemirljiva serija, ob kateri vam bo zastal dih

Ekskluzivna premiera nove BBC-jeve kriminalistične miniserije V navzkrižnem ognju (Crossfire) prihaja na Pickbox NOW 22. septembra. Pričakujte štiri vznemirljive epizode s priljubljeno britansko igralko Keeley Hawes (Greh, Telesni stražar, Na dolžnosti) v glavni vlogi, tu pa je vse, kar morate vedeti o seriji…

»MUST-WATCH« KRIMINALISTIČNA SERIJA

Britanska serija V navzkrižnem ognju (Crossfire) ima vse sestavine za novo BBC-jevo uspešnico. Je kriminalka, polna adrenalina, ustvarjalca serije The Salisbury Posionings, ob kateri gledalcu zastane dih. Britanska igralka Keeley Hawes nastopi v vlogi Jo, ki s prijatelji in družino odpotuje na dopust v razkošni hotel na Kanarskih otokih, kjer se bo njeno življenje za vedno spremenilo.

ZGODBA O PREŽIVETJU IN MOČI

Jo (Keeley Hawes) je z družino in prijatelji na sanjskih počitnicah. Sonči se na balkonu svoje sobe, ko v hotelu nenadoma odjeknejo streli in njeno življenje se v trenutku obrne na glavo. Oboroženi napadalci, željni maščevanja, prelepi košček raja v trenutku spremenijo v grozljiv in srce parajoči pekel. Zgodba o preživetju in moči je vznemirljiv triler, hkrati pa čustven in intimen.

Tako turisti kot hotelsko osebje, ki ničesar ne slutijo, morajo nenadoma sprejemati odločitve o življenju in smrti, njihove posledice pa bodo čutili še dolgo po tem, ko bodo potihnili zadnji streli. To je drama o skupini ljudi, ki jih doleti grozljiv dogodek – oboroženi napad na hotel, v katerem bivajo. Vsi junaki se soočijo z vrsto dilem, v središču pa je Jo, ki je za počitnice izbrala ravno ta hotel. S tem je sebe, družino in prijatelje izpostavila veliki nevarnosti.

“Fascinira me način, kako se tako rekoč običajni ljudje odzovejo na tako intenziven  pritisk in vesela sem, da sem za BBC napisala to dramo ter da je glavna junakinja neverjetna Keeley Hawes”, je dejala scenaristka serije Louise Doughty.

IGRALSKA ZASEDBA

Glavno junakinjo Jo, ki za družino in prijatelje rezervira počitnice, upodobi fenomenalna Keeley Hawes. V ostalih vlogah igrajo enako odlični igralci in sicer: Josette Simon (Small Axe, Riviera), Anneike Rose (Deadwater Fell, Na dolžnosti), Lee Ingleby (Beseda na A, The Serpent Queen, Criminal UK), Vikasha Bhaia (The Stranger, Limbo) in Ariyon Bakare (Njegova temna tvar, Good Omens).

Ne zamudite nove kriminalistične serije V navzkrižnem ognju, ekskluzivno na Pickbox NOW