Urad (The Bureau)

EKSLUZIVNA PREMIERA 28.1.

Objavljeno: 23. februarja 2022.

Urad: Izjemna francoska vohunska serija prihaja na Pickbox NOW

Sodeč po najstarejšem francoskem dnevniku Le Figaro gre za najboljšo francosko serijo v zgodovini, New York Times jo je razglasil za tretjo najboljšo mednarodno serijo v zadnjem desetletju.

Izjemna francoska vohunska serija Urad (Le Bureau) ki ima na IMDB visoko oceno 8,7 bo na voljo na streaming storitvi Pickbox NOW.

Kritiki jo primerjajo s serijo Skrivna naveza (The Wire). Menijo, da francoska serija The Bureau enako vpliva na vohunske serije 21. stoletja, kot je Skrivna naveza na policijske serije. Pravo sezono lahko gledate od 28. februarja, druge sezone pa bodo na voljo marca, in sicer samo na Pickbox NOW.

O ČEM PRIPOVEDUJE?

Francoski obveščevalec Malotru, cenjen in nadarjen vohun, se vrne v Pariz po šestletni skrivni misiji v Siriji. Skuša pozabiti svojo skrivno identiteto, izuriti mladega novinca za skrivne misije in raziskati primer agenta, ki je izginil v Alžiriji.

Seks in zapeljevanje sta nepogrešljiv element vohunskega dela, ampak Malotru je med bivanjem v Siriji začel gojiti čustva do Nadie, lepe in poročene profesorice zgodovine. Ko izve, da je Nadia v Parizu, krši protokol in oživi skrivno identiteto, da bi se lahko sestal z njo, zaradi česar gre vse po zlu.

NAJBOLJŠA VOHUNSKA SERIJA 21. STOLJETJA

Urad je dobro napisana in napeta serija z dobrimi igralci. Predvajajo jo v več kot sto državah in res je postala mednarodna uspešnica. Le Figaro je ocenil, da je najboljša francoska serija vseh časov, New York Times pa jo je uvrstil na tretje mesto najboljših mednarodnih serij v zadnjem desetletju.

Skrivnostnega agenta Malotruja igra francoski igralec in režiser Mathieu Kassovitz (Amelie, Peti element), kritiki pa njegove igre ne morejo prehvaliti. V svetu vohunskih serij ni bolj privlačne kombinacije značajev in izvedbe.

STE PRIPRAVLJENI NA VOHUNSKI MARATON?

To je ena od tistih serij, ki je ne smete zamuditi, celotno prvo sezono pa lahko gledate samo na Pickbox NOW od 28. februarja. Druge štiri sezone bodo na voljo marca, vsak teden ena sezona. Druga bo na voljo od 7. marca, tretja od 14. marca, četrta do 21. marca in peta od 28. marca. Upamo, da ste pripravljeni na ta izjemen vohunski maraton, ki ga ne smete zamuditi.

Urad – samo na Pickbox NOW!