Tri sezone detektivske serije

Jack Irish

Objavljeno: 3. septembra 2021.

Jack Irish – vse tri sezone detektivske serije

Fantastične novice prihajajo s Pickbox NOW – po priljubljenih filmih bodo vse tri sezone detektivske serije Jack Irish na voljo od 10. septembra. 

Avstralsko serijo so posneli po detektivskih romanih Petra Templa, dobila pa je tudi nagrado za najboljšo serijo Australian Academy of Cinema and Television Arts (AACTA) ter Australian Writers’ Guild.

GUY PIERCE V GLAVNI VLOGI

Po treh filmih je nagrajeni avstralski igralec ter pevec Guy Pearce (Memento, L.A. Confidential, Mildred Pearce) znova v vlogi priljubljenega in karizmatičnega zasebnega detektiva Jacka Irisha. Irish je odvetnik, ki se zdaj ukvarja s izterjevanjem dolgov ter iskanjem pogrešanih ljudi, tako mrtvih kot živih.

Če se po ogledu treh sezon nove serije ne boste naveličali Guya Pearcea, si ga na Pickbox NOW lahko ogledate tudi v filmu 33 Postcards.

ZA KAJ GRE?

Po uspešni karieri odvetnika in partnerja v elitni odvetniški pisarni se Jack Irish preda alkoholu in depresiji, saj so umorili njegovo ženo. Na sodišču so se začeli vrstiti porazi, izgubil pa je tudi samozavest. Ko je že pristal skoraj na dnu, je končno začel urejati svoje življenje ter se lotil dela zasebnega detektiva.

Težave ga redno spremljajo – včasih so to njegovi prijatelji, ki se ukvarjajo s konjskimi dirkami, včasih tisti, ki se ukvarjajo s pravom, včasih pa ženske v njegovem življenju. Toda tu so tudi njegovi prijatelji iz puba, ki mu pomagajo iskati odgovore, pa tudi skrivajo ga pred tistimi, ki ga hočejo ubiti ali spraviti v zapor.

Ne zamudite avstralske serije Jack Irish in negotove detektivske zgodbe s karizmatičnim glavnim likom in očarljivimi stranskimi liki.

Vse tri sezone si od 10. septembra oglejte samo na Pickbox NOW!