Pristaš (Partisan)

EKSKLUZIVNA PREMIERA 11.3.

Objavljeno: 7. marca 2022.

EKSKLUZIVNA PREMIERA NAGRAJENE SKANDI SERIJE PARTISAN

Intenzivno švedsko serijo so razglasili za najboljšo TV serijo leta 2020 na festivalu Canneseries

 Ekskluzivna premiera švedske kriminalistične serije Partisan prihaja na Pickbox NOW! Na festivalu Canneseries leta 2020 je osvojila nagrado Best Series, celotna prva sezona pa bo v celotni na voljo od 11. marca samo na Pickbox NOW.

V glavni vlogi je Fares Fares (Westworld, Černobil), pod serijo pa se je podpisal priljubljeni švedski glasbenik Amir Chamdin.

NENAVADNA ZGODBA IN RAZBURLJIVA SERIJA

Ta skandinavska serija pripoveduje malce nenavadno zgodbo o na videz idilični zaprti skupnosti Jordnära, kjer imajo prebivalci svojo organsko kmetijo. Skrivnostni Johnny sprejme službo tovornjakarja, ko pa pride v skupnost, spozna njena nenavadna pravila in rutino.

Ko spozna Nicole in Mario, posvojena otroka, ki tam počitnikujeta, posumi na trgovino z ljudmi. Bolj ko ga skrbi za punci, bolj ga usmerjajo v delo. Ampak kdo je v resnici Johnny in kakšen načrt ima?

NAJBOLJŠA SERIJA NA FESTIVALU CANNESERIES

Švedska skandi serija Partisan je bila najboljša televizijska serija leta 2020 na prestižnem festivalu Canneseires. Režiser tega skrivnostnega trilerja, Amir Chamdin, je povedal, da je skušal posneti serijo, ki prikazuje čudovito švedsko poletje, obenem pa tudi temačnost. Scenarij vsebuje elemente črnega humorja in spominja na priljubljeni „Fargo“, vidimo pa tudi tipično švedsko melanholijo, ki gledalca popelje od solz do smeha.

Hoteli so posneti serijo, ki jo vodijo tako liki kot zgodba. Režiser pa je pojasnil, da ni vse tako temačno, saj vidimo tudi ljubezenski zaplet. Režiser je svojo kariero začel kot pevec v švedskem hip hop bendu Infinite Mass. Poleg glasbene kariere je znan tudi po tem, da je osvojil MTV-jevo nagrado za najboljši videospot za pesem “You’re The Storm” priljubljenega benda The Cardigans.

Zaradi skrivnostnih likov, čudovitih kadrov in izjemne glasbe je serija izjemno specifična, zato je tudi osvojila nagrado za najboljšo serijo leta 2020. Ne preseneča, da bodo posneli tudi drugo sezono, ki jo lahko pričakujemo prihodnje leto.

Ne zamudite te intenzivne švedske kriminalistične serije in si oglejte celotno sezono ekskluzivno na Pickbox NOW od 11. marca.