Ekskluzivna premiera

Primer Vigil

Objavljeno: 24. septembra 2021.

Ekskluzivna premiera BBC-jeve kriminalistične serije

Primer Vigil (Vigil) na Pickbox NOW

Premiera britanske kriminalistične serija Primer Vigil (Vigil) bo ekskluzivno na Pickbox NOW 27. septembra! Le dan po svetovni premieri na BBC-ju celotno prvo sezono glejte samo na Pickbox NOW.

Od avtorja priljubljene britanske serije Krona (The Crown) Toma Edgea in producenta najbolj gledane britanske serije Na dolžnosti (Line of Duty) Simona Heatha prihaja policijska kriminalistična miniserija Vigil, ki ima vsega šest delov.

ZVEZDNIŠKA IGRALSKA ZASEDBA

V glavni vlogi spremljamo britansko igralko Suranne Jones (Scott & Bailey, Reši me), ki so jo kritiki ocenili kot resnično mojstrsko v novi seriji Vigil. “Ničesar ni, česar ne zmore,” je ena od recenzij, ki jo iskreno opisujejo.

V zvezdniški zasedbi so še priljubljeni igralci Martin Compston (Line of Duty), Rose Leslie (GOT, Downtown Abbey, Luther, The Good Fight…) in Shaun Evans, ki ga gledamo v britanski seriji Endeavour na Pickbox NOW.

GLOBLJE KO GRESTE, TEMNEJE POSTAJA

Suranne Jones igra detektivko Amy Silva, ki dela za škotsko policijo. Zgodba je umeščena na Škotsko, kjer so serijo tudi posneli, v izmišljeno podmornico HMS Vigil, ki je del kraljeve mornarice. Skrivnostno izginotje škotske ribiške barke in smrt na krovu jedrske podmornice Trident povzročita spor med policijo, mornarico in britanskimi varnostnimi službami.

Inteligentna detektivska zgodba, smrt, lezbijska ljubezenska zgodba in zarota so združene v izjemno novo BBC-jevo serijo Vigil!

Globlje ko greste, temneje postaja – je uradni slogan britanske serije Primer Vigil (Vigil)Potopite se v novo kriminalistično serijo in ekskluzivno glejte vseh šest delov samo na Pickbox NOW od 27. septembra!