Prihajajo štirje fantastični filmi

Objavljeno: 23. septembar 2022.

Na Pickbox NOW prihajajo štirje fantastični filmi

Pickbox NOW ponuja štiri fantastične filme: akcijski triler Nekaznovan (Cleanskin) s Seanom Beanom, Osebni predmeti (Personal Effects) z Michelle Pfifer in Ashtonom Kutcherjem, Prepovedana ljubezen (Running For Grace) z Mattom Dillonom in Mož, ki je ubil Hitlerja in nato še Bigfoota (The Man Who Killed Hitler and then The Bigfoot) s Samom Elliottom v glavnih vlogah.

Prinašamo vam odlične filme, ki vam jih toplo priporočamo za maratonski ogled!

Nekaznovan (Cleanskin) | Sean Bean

Cleanskin je odličen akcijski triler s Seanom Beanom (Gospodar prstanov trilogija, Jupiter Ascending) v glavni vlogi. Osrednji lik zgodbe je britanski tajni agent Ewan (Bean), ki mora razkriti in uničiti teroristično celico na čelu s bombašem Ashom (Abhin Gaya). Nalogo opravlja s težkim srcem zaradi osebne travme. V terorističnem napadu so namreč ubili njegovo ženo. Vzporedno spremljamo Ashev razvoj skozi njegovo življenje in teroristično celico.

Sean Bean odlično upodobi kompromitiranega agenta, ki mu dodelijo nalogo, da uniči teroristično skupino, odgovorno za več žrtev. Ob napetih akcijskih prizorih, zanimivi zgodbi o terorizmu in manipulaciji ter s Seanom Beanom v glavni vlogi je triler vsekakor vreden ogleda.

Osebni predmeti (Personal Effects) | Michelle Pfifer, Ashton Kutcher

Zanimiva in nevsakdanja zgodba z odličnima igralcema Michelle Pfifer in Ashtonom Kutcherjem je zmagovalna kombinacija za dramo Osebni predmeti (Personal Effects). Zgodba govori o mladem rokoborcu Walterju (Ashton Kutcher). Ravno se poteguje za mesto v državni ekipi, ko izve za kruto smrt svoje sestre. Odpravi se domov, da bo v oporo mami in se bo udeležil sojenja sestrinemu morilcu. Kmalu se spoprijatelji z Lindo (Michelle Pfifer), starejšo žensko, ki so ji ubili moža in je zdaj mati samohranilka gluhonememu sinu Clayu. Walter se spoprijatelji tudi z njim in ga prepriča, da se začne ukvarjati z rokoborbo.

To je idealen film za vse, ki so jim všeč nekonvencionalne zgodbe o običajnih ljudeh. Posebej bi želeli poudariti odnos med mladim Walterjem in starejšo žensko Lindo, ki sta si čedalje bolj naklonjena. Melanholičen, topel in čustven film nosi sporočilo, ki ga ne boste pozabili.

Prepovedana ljubezen (Running For Grace) | Matt  Dillon

Prepovedana ljubezen (Running For Grace) je očarljiv romantičen družinski film z Mattom Dillonom, Jimom Caviezelom in Ryanom Potterjem v glavnih vlogah. Gre za brezčasno zgodbo, ki se odvija na nasadih kave na Havajih v dvajsetih letih prejšnjega stoletja.

Jo je mladenič iz družine japonskih priseljencev, ki živi na plantaži skupaj z višjim razredom belcev, čeprav je prisotno strogo družbeno-razredno ločevanje. Zaljubi se v Grace, hči lastnika plantaže. Toplo vam priporočamo to čarobno popotovanje med mladeničevim odraščanjem, ki v boju za prepovedano ljubeznijo preseže vse rasne in razredne ovire.

Mož, ki je ubil Hitlerja in nato še Bigfoota (The Man Who Killed Hitler and then The Bigfoot) | Sam Elliott

Avanturistično znanstveno-fantastični dramski film je posebna kombinacija, ki govori o nekem ameriškem mitu. Zanimiva in ganljiva zgodba o človeku, ki prekroji svojo preteklost in poskuša življenju dati smisel. Osrednji lik zgodbe je Calvin Barr, ki ga v mladosti upodobi Aidan Turner, v zrelih letih pa Sam Elliot.

Calvin, star ogorčeni puščavnik, nekoč legendarni morilec ameriške vlade, čigar naloga je bila ubiti Hitlerja, bi skorajda spremenil potek druge svetovne vojne. Calvina prosijo, naj se vrne iz pokoja zaradi še ene in zadnje skrivne naloge in sicer, da najde in ubije Veliko nogo, ki se je okužil s smrtonosno boleznijo, ki bi se lahko razširila na druge, če bo stvor predolgo ostal svoboden v gozdu.

Fantastična igralska zasedba v nenavadnem filmu je naravnost navdušila – od Elliotta in Turnerja do Larryja Millerja kot Calvinovega brata in Caitlin Fitzgerald kot Maxine, Calvinove izgubljene ljubezni. Očarljiv film, ki se ga zagotovo splača gledati in ugotoviti, kaj poskuša povedati.

Vse te filme si lahko ogledate samo na Pickbox NOW!