Poletja v Indiji

britanska dramska serija

Objavljeno: 8. julija 2021.

Poletja v Indiji (Indian Summers)

nova britanska dramska serija na Pickbox NOW

Britanska dramska serija Poletja v Indiji (Indian Summers), z izjemno igralsko zasedbo, odlično kinematografijo in visoko oceno 7.3. na iMDB, na Pickbox NOW pride 16. julija.
Umeščena v leto 1932, eno zadnjih kolonialne britanske oblasti v Indiji, serija  Poletja v Indiji podrobno obravnava dogodke zadnjega poletja ob vznožju Himalaje in skupino vladajočih Britancev.

ZA KAJ GRE?

Drama, ki se odvija ob vznožju Himalaje in plantaž čajevca v severni Indiji, prinaša bogato in eksplozivno zgodbo o popadanju Britanskega imperija in rojstvu sodobne Indije.

V središču zgodbe so posledice zapletene mreže strasti, rivalstva in sporov, ki definirajo življenja tistih, ki so tam tisto poletje, ko se bo vse spremenilo. Leta 1932 Indija sanja o neodvisnosti, vendar se Britanci oklepajo oblasti. Ob vznožju Himalaje je Simla, od koder vsako leto med poletnimi meseci vladajo britanski oblastniki.

IZJEMNA IGRALSKA ZASEDBA

Igralec Henry Lloyd-Hughes upodablja Ralpha Whelana, očarljivega sociopata in spletkarja.  LIoyd-Hughes igra tudi v seriji Agatha Christie: Beli konj, kjer je upodobil Davida Ardinglyja.

Igralka Julie Walters, ki upodablja gospo Weasley v Harryju Potterju, na Pickbox NOW pa jo gledamo v filmu Ljubljena Jane v vlogi gospe Austen, je v seriji Poletja v Indiji odlična kot Cynthia Coffin.

Poleg njiju igrajo Nikesh Patel, Patrick Malahide, Jemima West, Lillete Dubey in številni drugi.

PRAVI BISER

Od kritikov za Poletja v Indiji slišimo same pohvale. The Times je to britansko serijo opisal kot “pretanjeno, inteligentno in čudovito ustvarjeno”. The Independent piše, kako “serija Poletja v Indiji prinaša globoko izkušnjo, ki gledalce bliskovito potegne v trideseta leta prejšnjega stoletja v Indiji, ki je pod britansko oblastjo”.

Ta serija je pravi biser, ki izžareva nekaj veličastnega. Kinematografija je odlična, na zaslonu spremljamo ples živahnih barv. Zgodba je izzivalna in razvejana, prepredena s tedanjo politiko, ki odmeva še danes. To je ena najboljših izvirnih televizijskih produkcij v zadnjih nekaj letih.

Vstopite v veličastni svet britanske serije Poletja v Indiji samo na Pickbox NOW od 16. julija!