Peterica (Harlan Coben's: The Five)

CELOTNA SERIJA OD 8.4.

Objavljeno: 4. aprila 2022.

Rade Šerbedžija v britanski krimi seriji

Peterica (Harlan Coben’s: The Five)

Celotna serija na Pickbox NOW za vse oboževalce priljubljenega pisatelja Harlana Cobena

Britanska kriminalistična serija Peterica (Harlan Coben’s: The Five) je idealna za vse ljubitelje slavnega Harlana Cobena, nagrajenega ameriškega pisatelja trilerjev, polnih preobratov in nerazjasnjenih skrivnosti iz preteklosti. Peterica (Harlan Coben’s: The Five) je prva serija, pod katero se je kot avtor podpisal Coben, na streaming storitvi Pickbox NOW pa bo od 8. aprila na voljo vseh deset epizod!

RADE ŠERBEDŽIJA KOT SERIJSKI MORILEC

Dvajset let po izginotju petletnega fanta Jesseja se njegov DNK pojavi na novem kraju zločina. Po tej šokantni novici se Jessejev brat Mark (Tom Cullen) ponovno snide s svojimi prijatelji iz otroštva Dannyjem (O.T. Fagbenle), Sladom (Lee Ingleby) in Pru (Sarah Solemani), ki so bili z Jessejem v času izginotja.

Serijski morilec Jakob Marosi (Rade Šerbedžija) je trdil, da je ubil Jesseja, Jessejeva družina pa je opustila vse upe, da ga bodo kdaj našli živega. Toda dvajset let pozneje je detektiv Kenwood prišel na kraj umora prostitutke Annie, forenzična analiza DNK dokazov pa je pokazala Jessejev DNK. Zapletena mreža skrivnosti in šokantnih preobratov se začne razkrivati, štirje prijatelji iz otroštva pa znova stopijo skupaj, da bi našli pogrešanega fanta.

ZVEZDNIŠKA IGRALSKA ZASEDBA

Na čelu s Tomom Cullenom (Downton Abbey) v vlogi Marka ima britanska mini serija The Five vrhunsko igralsko zasedbo, v kateri se je v vlogi serijskega morilca znašel tudi slavni Rade Šerbedžija. V preostalih vlogah so O.T. Fagbenle (Black Widow) kot Markov prijatelj in detektiv Danny Kenwood, Lee Ingleby (Harry Potter and The Prisoner of Azkaban) kot Slade ter Sarah Solemani (Bridget Jones’s Baby, Bad Education) kot Pru.

Fenomenalno britansko krimi mini serijo si oglejte samo na Pickbox NOW od 8. aprila!