Partnerja v zločinu

Dramska serija

Objavljeno: 31. maja 2021.

Partnerja v zločinu (Partners in Crime) –

Nova serija, ki temelji na romanih Agathe Christie

Nova britanska serija prihaja na Pickbox NOW! Dramska serija, ki se ji je nemogoče upreti, Partnerja v zločinu (Partners in Crime), temelji na priljubljenih detektivskih romanih ene najboljših pisateljic vseh časov, Agathe Christie. Prve tri epizode so posneli po romanu The Secret Adversary, zadnje tri pa po romanu N or M? Šestdelna serija vas bo navdušila z vrhunsko detektivsko zgodbo, odličnim vzdušjem, humorjem in genialnim igralskim duom.

Genialni igralski duo

V glavnih vlogah spremljamo Davida Walliamsa in Jessico Raine, genialni duo, ki igra zakonski par. Walliams je Tommy Beresford, pameten moški, ki se zanaša na logiko, pa vendar mu poslovni podvigi prav nikoli ne uspejo, kot tudi njegovi dnevi na fakulteti in v vojski niso bili ravno uspešni. Poskuša skrbeti za živahno ženo Tuppence in njunega sina Georgea, vendar nikakor ne dojame, da nima nosu za običajne službe. V resnici je dober pri vohunjenju in reševanju zločinov.

Rainova igra Tuppence Beresford, Tommyjevo ženo. Je živahna, nepremišljena in pogosto v zagati. Med vojno je delala kot bolničarka, kar ji je dalo nek smisel. Zdaj se ne more sprijazniti, da je samo gospodinja. Ko dobi priložnost, da pomaga britanski tajni službi pri obrambi domovine, jo zgrabi z obema rokama.

Čas hladne vojne

Agatha Christie je napisala zgodbe o Beresfordovih v obdobju od leta 1992 do leta 1973, ko spremljamo Tommyjevo in Tuppencejino življenje, preden sta se poročila in vse do njune starosti. V seriji je zgodba umeščena v petdeseta leta prejšnjega stoletja v kontekst hladne vojne, kar spremlja časovni okvir, ki ga je postavila Agatha Christie. To je čas, poln vohunstva, protivohunstva, plačanih morilcev in tistih, ki poskušajo rešiti zločine. To je nevaren svet, v katerem bosta zakonca Beresford zacvetela.

Novo britansko detektivsko serijo Partnerja v zločinu (Partners in Crime) glejte samo na Pickbox NOW od 11. junija!