Novi filmi in serije

OD 10.1.

Objavljeno: 10. januara 2022.

Sproščanje ob Pickbox NOW je vedno dobra ideja, posebej januarja, ki je najhladnejši mesec v letu. Novi navdihujoči filmi in serije z zvezdniško igralsko zasedbo pridejo 10. januarja!

 

Kultna britanska romantična drama Maurice se vrti okrog dveh prijateljev, ki se zaljubita. Clive si želi povrniti položaj v družbi, zato se odreče prepovedani ljubezni z Mauriceom in se poroči.  Osebna zgodba razkriva, kaj pomeni soočenje s svojo spolnostjo. Film ima zvezdniško igralsko zasedbo, ki jo sestavljajo Hugh Grant, James Wilby in Rupert Graves, zato ga nikakor ne smete zamuditi!

Pred polnočjo (Before Midnight) je romantična drama enega najboljših režiserjev današnjega časa, Richarda Linklaterja, in je tretji film ljubezenske trilogije. Devet let je minilo, odkar sta Jesse in Celine spoznala, da ne moreta drug brez drugega. Zdaj s hčerkama živita v Parizu. Poletje bosta z družino preživela v Grčiji, njun odnos, h kateremu sta vedno pristopala filozofsko, pa ima zdaj drugačno perspektivo kot takrat, ko sta se prvič zagledala na vlaku. V glavnih vlogah spremljamo Julie Delpy in Ethana Hawka, čedna in popolna kot vedno.

Samuel L. Jackson in Josh Hartnett sta odigrala glavni vlogi v športi drami Obujeni prvak (Resurrecting the Champ). Zgodba se vrti okrog športnega poročevalca Erika, ki reši brezdomca Champa in kmalu odkrije, da je v resnici boksarska legenda, ki velja za mrtvega. Med odkrivanjem Champove zgodbe ambiciozni novinar Erik razmišlja o svojem življenju in odnosu z družino.

Kriminalistični triler Poslednji rop (Sexy Beast) je odličen film o življenju gangsterjev. Skupina upokojenih tatov zdaj živi v Španiji in uživa. Toda v njihovo življenje se vrne Logan, gangster, ki jih prisili v zadnjo nalogo in krajo legendarnih razsežnosti. Za vlogo neusmiljenega gangsterja Logana so Bena Kingsleyja nominirali za oskarja. Igralec trdi, da je navdih za to vlogo našel v svoji babici.

Napeta akcijska kriminalistična drama Na begu pred mafijo (Running Scared) vas bo navdušila z vznemirljivo zgodbo. Po spodleteli operaciji z drogami se mora Joey znebiti pištole, s katero so ustrelili skorumpiranega policista. Vse gre grozno narobe, ko pištolo ukrade sosedov otrok, da bi ubil nasilnega očeta. Joey skuša najti otroka in pištolo, preden bi ju našli policija ali mafija.

Russell Crowe, Christian Bale in Ben Foster so zvezdniška igralska zasedba v kultnem akcijskem kriminalističnem filmu 3:10 za Yumo (3:10 to Yuma). Rančar Dan (Bale) odide v Bisbee, da bi rešil težave pri prodaji svoje zemlje. Tam je priča ropa, ki ga vodi slavni odpadnik Ben Wade (Crowe). Ko Bena oblasti ujamejo, je Dan eden od spremljevalcev, ki ga morajo odpeljati na vlak za Yumo ob 3.10, za 200 dolarjev nagrade.

Biografska zgodovinska drama Bobby je zgodba o atentatu na ameriškega senatorja Roberta F. Kennedyja, ki so ga ustrelili v zgodnjih jutranjih urah 5. junija 1968 v hotelu Ambassador v Los Angelesu. Življenje dvaindvajsetih ljudi, ki so bili tisti trenutek v hotelu, se je za vedno spremenilo. V zvezdniški igralski zasedbi igrajo Anthony Hopkins, Demi Moore, Sharon Stone in Harry Belafonte.

Film  Ameriške sanje (The Company Men) se vrti okrog treh moških, ki jih igrajo fantastični Ben Affleck, Tommy Lee Jones in Chris Cooper. V enem letu se trojica trudi preživeti spremembe v velikem podjetju, v katerem delajo. Kako bo to vplivalo nanje, na njihove družine in vso skupnost, si oglejte v tem navdihujočem filmu.

 

Poleg omenjenih osmih odličnih filmov bo od 14. januarja na sporedu druga sezona fantastične serije Izhod (Exit). Najbolj gledana skandinavska serija na svetu vas bo navdušila z zgodbo in norimi junaki ter razkrila skrivnostni, še nikoli videni svet bogatih Norvežanov.

 

Najhladnejši mesec v letu preživite doma na toplem ob Pickbox NOW, s fantastičnimi filmi in odličnimi serijami od 10. januarja!