Ženska v belem

Nova dramska miniserija

Objavljeno: 17. februarja 2021.

Ženska v belem (The Woman in White):

Nova dramska miniserija kmalu na Pickbox NOW

Skrivnostna dramska miniserija Ženska v belem (The Woman in White) na Pickbox NOW pride 19. februarja. Petdelni britanski triler so posneli na Severnem Irskem in temelji na istoimenskem senzacionalnem klasičnem gotskem romanu Wilkieja Collinsa iz leta 1860.

NAPETA ZGODBA

Zgodba serije je umeščena v 19. stoletje. V središču je Walter Hartright (Ben Hardy), mladi učitelj likovne umetnosti, ki na vabilo Fredericka Fairlieja (Charles Dance) pride na posest Limmeridge v Cumberlandu, da bi učil Frederickovi polsestri Marian (Jessie Buckley) in Lauro (Olivia Vinall).

Pri tem sreča skrivnostno in malce izgubljeno žensko, oblečeno povsem v belo, ki mu pove, da je nekoč živela na posestvu Limmeridge. Walter pozneje izve, da je ženska pobegnila iz psihiatrične ustanove in da je v nevarnosti.

Čakajo vas napete minute priredbe psihološkega trilerja z zgodbo, ki pritegne pozornost.

IGRALSKA ZASEDBA

V glavni vlogi spremljamo irsko igralko Jessie Buckley, ki smo jo imeli priložnost gledati v serijah War and Peace in Taboo. Ob njej igrata Ben Hardy, ki je zaslovel v filmih X-Men: Apocalypse in Bohemian Rapsody, ter angleško-belgijska igralka Olivia Vinall, znana po vlogi Carrie v seriji Apple Tree Yard.

V ostalih vlogah so Dougray Scott kot Sir Pecival Glyde, Riccardo Scamarcio kot Count Fosco in Charles Dance kot Frederick Fairlie.

Skrivnostno dramsko miniserijo Ženska v belem glejte na Pickbox NOW od 19. februarja!