Nori na peko

Nova kulinarična oddaja

Objavljeno: 10. junija 2021.

Nori na peko (Baking Mad)

nova kulinarična oddaja na Pickbox NOW

Čudovita nova kulinarična oddaja s polnim naslovom Nori na peko (Baking Mad with Eric Lanlard) prihaja na Pickbox NOW! Vso prvo sezono si bo mogoče ogledati od 14. junija, drugo sezono pa od 21. junija. Vsaka epizoda prinaša nekaj novega. Spoznali bomo različne goste, od tajskega boksarja do učitelja, vse pa bo Lanlard povabil k sebi domov, da jih nauči zvijač, kako čim preprosteje pripraviti odlične slaščice.

Izpopolnite svoje kulinarične veščine s slaščičarskim mojstrom Ericom Lanlardom

Eric Lanlard, ki je lastnik slaščičarne Cake Boy, bo v svoji kulinarični oddaji delil nasvete in kazal zvijače za odlične slaščice. To niso samo recepti, čeprav jih je seveda veliko, v tej britanski kulinarični seriji boste našli nasvete, kako lažje speči slaščice s čim boljšimi rezultati.

Od parjenja peciva do priprave popolnega maslenega premaza… Lanlard spodbuja gledalce, da se preizkusijo v peki in vztrajajo ne glede na to, kakšen bo rezultat. Njegov moto je uporabiti kakovostne sestavine, kar pomeni, da bodo slaščice zelo okusne, čeprav morda ne bodo popolnega videza.

Kar izstopa pri slaščičarskem in kuharskem mojstru Lanlardu, je dejstvo, da prijazno in jasno spodbuja vse, ki bi se radi preizkusili v peki slaščic, najsi gre za začetnike ali profesionalce. Že zelo dolgo pripravlja slaščice in pravi: “To je nekaj, kar sem si vedno želel. Že kot šestletni deček sem hotel samo peči slaščice.”

Britansko kulinarično serijo Nori na peko (Baking Mad with Eric Lanlard) glejte samo na Pickbox NOW in uživajte v slaščicah!